Bývalá prespala u môjho priateľa

Príspevok v téme: Bývalá prespala u môjho priateľa
hviezdicka66

AKo by ste reagovali, keby vám priateľ povedal, že minulú noc prespala na jeho byte jeho bývalá, lebo sa už nemala ako dostať domov? Priateľ mi to povedal, aby som o tom vedela, ale, že sa nemá obávať nič sa medzi nimi nestalo.

Ja som bola len ticho, nezmohla som sa z toho šoku na nijaké slová, bola som len sklamaná a smutná a ticho. Vedela som, že hádkou a inými emóciami túto situáciu už nezmením.

AKo by ste reagovali vy? Akceptovali by ste to? Čo by ste si mysleli?

hviezdicka66

vejkaa

Viem, že by to bolo najlepšie rozhodnutie, ale ja som nemala pred ním nikoho a to už vedel na začiatku, takže teraz by vedel, že si len vymýšľam.

vejkaa

suhlasim s Jedna!! urcite by ho to aspon prinutilo sa zamysliet do akej situacie ta dostal a pozriet sa na to aj z tvojho uhla;)

hviezdicka66

spring

Máš pravdu, skúsim na to enmyslieť, ale nezabudnem na to.

Jedna:
Na to čo som mala ja sa nedajú považovať za bývalé vzťahy. Mala som len známosti a on to vie, že som pred ním vzťah nemala.

spring

uprimne by sa mi to nepacilo, ale co uz narobis - asi by som mu povedala - poprosila by som ho aby sa to uz neopakovalo, lebo mi je to neprijemne...
.. inac ja by som z taktnosti neprespavala u byvaleho a aj kvoli respektu k jeho sucastnej partnerke, ale asi som cudna...
..a tiez vzdy rozmyslam dopredu ako sa dostanem domov - a taxi chodia vzdy a vsade..
..skus to vypustit z hlavy - teraz je zbytocne sa nad tym trapit uz ..