Bývalá prespala u môjho priateľa

Príspevok v téme: Bývalá prespala u môjho priateľa
hviezdicka66

AKo by ste reagovali, keby vám priateľ povedal, že minulú noc prespala na jeho byte jeho bývalá, lebo sa už nemala ako dostať domov? Priateľ mi to povedal, aby som o tom vedela, ale, že sa nemá obávať nič sa medzi nimi nestalo.

Ja som bola len ticho, nezmohla som sa z toho šoku na nijaké slová, bola som len sklamaná a smutná a ticho. Vedela som, že hádkou a inými emóciami túto situáciu už nezmením.

AKo by ste reagovali vy? Akceptovali by ste to? Čo by ste si mysleli?

hviezdicka66

spring

Prečo mám neičo v sebe udusiť? JA to nepoviem hystericky, normálne. Nebudem mu robiť ani scény. A prosiť tiež nikoho nebudem, on sám by mal vedieť čo smie a čo nie.

spring

Nabudúce, keĎ ma azvolá na byt frajer, tak mu poviem, nech si zavolá bývalú, určite mu príde. --- len toto mu nehovor!!! UDUS to v sebe co najskor!!
...normalne mu povedz v pokoji bez nervov ze sa ti to velmi nepaci a POPROS ho nech sa to uz neopakuje (pripadne povedz ze nech si predstavi opacnu situaciu - ani on by nebol nadseny) - ver mi, ze toto zaberie viac ako hystericke panovacne reci .. ked by doslo zasa k takej situacii tak on si na to spomenie a ak si ta vazi bude to respektovat .. hysterke radsej zataji vsetko...
.. chrobaka v hlave by mal urcite kazdy, ale kasli na to - ak sa nieco stalo tak sa to dozvies tak ci tak...

hviezdicka66

hrac+

Vraj sa stretli na nejakej akcii a nakoniec ju nechala kamarátka samu a nemala sa ako dostať domov, tak chudáčik priateľ jej ponúkol, že môže u nich prespať.

To o čom kecali medzi tým, počas toho večera, neviem, to som sa nepýtala a radšej to asi nechcem vedieť.

hviezdicka66

zdradca

NO myslím, že sa nič medzi nimi nestalo. On to tak povedal. A presne si to vystihol, toot mi povedal: Poviem ti, ak by si sa to náhoodu dozvedela, aby si nemala pocit, že som ti niečo utajil.

Či ma ľúbi to neviem. Nepovedal mi to ešte. Ani ja jemu.

hviezdicka66

Kaliber a Jedna

Tak on by sa to neopýtal, že či by mi to prekážalo alebo nie. Jasom ani nevedela, že by niečo také mohlo dôjsť.

Povedal mi, že ona mala byvanú kamarátku, ale, že to v poslednej chvíli nevyšlo a že jemu bolo blbé ju nechať o tretej ráno len tak samu v meste. To či má alebo nemá neičo zalubom jeho bývalá, to neviem, nepoznám ju osobne. Viem akurát z FB, že má priateľa.

Nabudúce, keĎ ma azvolá na byt frajer, tak mu poviem, nech si zavolá bývalú, určite mu príde. Uvidím možno vtedy si niečo uvedomí.

zdradca

ako chlap si myslim ze ten tvoj nie je az taky trulko.Zahral sa na uprimneho,a hlavne chlapsky sa priznal. Ved nemuselo tam hned nieco byt alebo?
povedal ti to,aby si to vedela
aby mal aliby,co ak by si sa to nahodou dozvedela.
co ked nieco ku nej nazad zacne citit
co ked nieco medzi nimy bolo a ona sa bude chciet k nemu vratit

len si prosim ta netrep do hlavky chrobaky a podobne otazky. Vy baby aj s komara spravite mamuta.
Ok, pomohol jej,priznal to,lubi teba tak viac to neries.
uvidis ako sa bude dalej vas vztah vyvvjat. Ale uz teraz viem ze tie chobaciky v tvojej hlavku budu navrtavat a prinasat pochybnosti.

ber to ako taku malu skusku vasho vztahu

Jedna

A ako uz spravne poznamenali predomnou... Co je to za byvalu co prespi u byvaleho, necha okolnosti vyvinut sa tak, ze nema ako domov dojst, nema neca zalubom? Ale nemusi za tym vobec nic byt...

Kaliber

Tak to by som sa najprv spýtal terajšej či by u mna mohla prespať ale radšej by som sa tomu vyhol lebo viem, že priateľka by z toho nemala radosť ale tak aspoňže ti to povedal.

Jedna

O to nejde.. Len aby sa pozrel na vec z tvojej strany.. Mozes nechat u seba prespat aj kamarata..? Ide len o ten princip nech sa zamysli ako sa asi citis..