Chyba mi nejaky pocit

Príspevok v téme: Chyba mi nejaky pocit
Dantex

na zaciatku roka mi diagnostikovali psychoticku poruchu z uzivania drog ja som doktorovi nesiel sam od seba a keby som bol vedel co sa stane ked tam dojdem ..... bral som to ako taku zabavku poviem doktorovi jake mam stavy ze co mi na to povie tak som mu povedal ze par krat sa mi stalo ze som mal paranoju pocul hlasy a tak ale vedel som ze to bolo kvoli tomu ze som to prehnal z drogou a ked som sa vyspal setko bolo v pohode este par dalsich veci som mu povedal uz si to nepametam lenze on to vsetko zobral tak ako keby som mal tie stavy kazdodenne a dosol som si pre pomoc alebo co povedal mi ze mam ist okamzite do nemocnice na detox nechcel som no musel som kvoli rodicom malo to bit na par dni no tam mi povedali ze ma nemozu pustit a te tam budem minimalne mesiac myslel som ze ma klepne nadaval som krical na nich nech ma pustia napichali do mna nejake inekcie 2dny som spal potom som sa postavil a odpadol previezli ma do inej nemocnice tam som este 3 dni spal bol som taky slaby ze som nevedel zodvihnut stolicku mal som abstaky bol som zavrety nechapal son co sa deje ked som spal mi tiekly sliny a ti ludia co tam boli okolo mna to bol najhorsi zazitok mojho zivota a nikdy to nic neprekona potom som povedal doktorovy ze mi je strasne zle a dal mi nejaku inekciu povedal ze domna napichali vela ttoho lieku ze to ma vela neziaducich ucinkou ze budem mat lieky nove z ktorych mi uz zle nebbude aj sa tak stalo po asi dvoch tizdnoch sa mi vratila sila a nebolo mi az tak zle akurat ze ma nic nebavilo len som chodil hore dole a pocuval hudbu po mesiaci ma pustili dosiel som domov tesil som sa no potom som zistil ze vsetko na co som sa tesil ma uz nejako nebavi preslo odtedy pol roka a ja kazdy den len pozeram na hodiny a odpocitavam cas ale neviem kedy to skonci a naco vlastne cakam nemoze mi byt tak stich liekov zle len spim pozeram nasilu tv vecer idem von to je jedine co ma aspon trocha bavi a spat nic ziadne picity stastia alebo smutku nemam neni mi do reci nevladzem chcem setko robit a ked zacnem nieco tak hned skoncim a nadavam jak jebnuto sa citim a co mam robit nechce sa mi takto zit berem depakine risepro a akineton chcem ich prestat brat ale doktor a mama domna hustia ze ked prestanem uzivat lieky sa mi vrati paranoja alebo co nikdy som sa takto zle necitil nasteva psychologa mi kompletne znicila zivot takto som sa nikdy vzivote necitil a nechapem jak som to doteraz vydrzal mne proste chyba nejaky ten pocit neviem ako to nazvat chybba mi pocit ze aj ked sa clovek nudi nemysli na samovrazdu ale ja aj ked sa vsetci okolo mnaa bavia moja nalada je nemenna 0 vysledok zavreli ma ked mi bolo dobre a teraz po ich liecbe ich prosim o pomoc mozno staci prestat z liekmy...