ahojte .. chcem sa podelit o strasne pocity ktore mam uz asi 4 mesiac.. chvilkami super ,potom zasa zle .. uz sa tak nebojim ako na zaciatku ,ked sa mi to stalo ..... strasne sa trapim ,, nechcem rozoberat ,ze co ... ale proste .. som dost melancholicky tip ,vseto ma hned rozhazde .. na povrch vyzeram ako clovek co je silny ,ale vnutorne som padavka ... mavam strasne tlaky na hrudi .. take zvieranie .. tlaky .. ako keby sa mi zacala zuzovat hrudna chrbtica .. a hrozny pocit tlaku ,uzkosti,,,, zo zaciatku to bola aj panika ..a strach ze idem dostat infarkt. ale to uz nemam uz sa nebojim ,ked to pride, lebo viem ,ze je to psychika-..uz viem ,ze to rozdycham .ale tie pocty su otrasne .. neviem ,ako preco .. proste staci ,ze som nervozna ,,, ze mi nieco vadi ,, tak to na mna pride ,, ked som v pohode ,, a cely den mam pohodu tak nic ,,ale ked zacnem rozmyslat ,nad niecim ,bolestivym ,alebo treba nieco riesit .. problemy a tak ,tak mam strasne stavy .. :( ja tvrdy abstinent som zacala pit .. po veceroch a to mi pomaha :( ale nechcem skoncit ako alkoholik .. nechapem co sa so mnou deje :(
Hrozny pocit na hrudi
toto je horie ako nejaka depresia ,, ja viem co je depresia .. z depky sa viem dostat rychlo ,lebo viem ,ze je to len psychicky skrat ... ale toto co sa mi deje na hrudi ,je strasne ,, clovek sa boji o svoj stav ,ci uz ide zomriet ... ked ma clovek depku tak to neni bolestive a eventualne sa stym da bojovat , toto co sa mi deje ,je tiez psychika .. ale neviem co to ma znamenat ,som taky slaby clovek ???? !!! ze mam taketo stavy ,alebo sa mi to rkmi zbieralo ?? a moje vnutro to uz nezvlada ??? ja tomu nerozumiem ,:(
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.