Dobrý deň,
Chcem Vás súrne poprosiť o riešenie môjho problému. Už vyše pol roka mám zlý spánok. Začalo sa to v decembri po ťažkom období keď som mesiac nespala. Navštevovala som psychiatrov, psychológov, dávali mi lieky na spanie i antidepresiva, bola som aj dlhodobo v nemocnici, no nic nepomohlo. Bola som aj CT mozgu a krvné vyšetrenia. Moj organizmus akoby nechcel vypnut, odvtedy mam v hlave divny tlak, stale nespavam, stratila som koncentraciu, sustredenie, vôlove konanie, kratkodobu pamat, hlava dusa a aj telo su kompletne unavene, akoby mozog nepodaval telu impulzy. Som strasne unavena a zaroven nejde vypnut . odvtedy len prezivam. Cez den mam pocit v hlave ako v polobdeni, je to velmi neprijemne. Na okolie reagujem len mechanicky, vnímanie je iné. citim sa akoby zamknutou a neviem si s tym rady. Mam pocit prazdna v hlave, akoby sa mi nevytvarali myslienky, vôlove konanie. Ked chcem napisat nieco odbornejsie s cim som pred tym nemala problem, tak to nejde. Chcem nanovo prezivat radost a život.
Ďakujem moc za rady, mám pocit pocit, že je to súrne, keďže telo neoddychuje