Hnačka po pití piva, vína

Príspevok v téme: Hnačka po pití piva, vína
vinko pivko

zdravím, už asi dva týždne ma trápia hnačky, teraz ako je teplo sedíme partička na terase a za taký večer vypijem pol flaše vína alebo tri pivá no druhý deň mám hnačky celý deň, celkom riedke, štiplavé - zrejme z prekyselenia. užívam čierne uhlie, ale musím dodržať dávku 2tbl. 3x denne aby som hnačku nemal, plus užívam hylak, ale bez týchto liekov byť teraz normálne nemôžem, prečo ma takto preháňa? nikdy predtým som takéto problémy nemal. máte niekto skúsnosti s týmto?

Kýčera

Lieky na alergiu Ti v Tvojom prípade nepomôžu, je to tak ako to napísala Jedna. Problémy Ti môže spôsobovať aj oxid siričitý obsiahnutý vo víne a v pive chmeľ, jačmenný slad, alergia na lepok, celiakia,...Takže aby si sa nepos.al, daj si radšej jeden pohárik bieleho tvrdého ako Ti radí Poldecak. A poďakuj svojmu telu "len za takúto reakciu" - že sa snaží vylúčiť nežiaducu látku z tela von čo najrýchlejšie, keď už Tvoja hlava nerobí svoju robotu...Ak nechceš dopadnúť horšie, prestaň piť pivo, víno, napi sa Ty radšej vody, tá Ti nebude na škodu.

vinko pivko

na tvrdé nie som, rád si dám vínko aj pivko..pomohli by lieky na alergiu? teraz neužívam, lebo zabúdam

jedna

a preco to pijes, ked ti to robi zle? mozno za to mozu kvasinky, histamin ktore pivo aj vino obsahuje a mozes mat na ne alergiu... ano, len tak, zrazu aj ked predtym ti nerobili problem...