ahojte mame 7 mesacneho syna a mame vronedu srdcovu chybu,defekt medzikomoroveho septa chcem vediet kto to prezil ako,prospievaju po operacii tieto deticky, ako sa zotavili a ako dlho ste boli v nemocnici,mozte mi napisat na moj e-mail.ahojte
vrodene srdcove chyby
AHOJTE!
tak mi štvrtok nastupujeme do nemocnice do BA !na operáciu srdca !Moja dcéra má 16-rokov má defekt od narodenia ale bohužial jej to len zvatšovalo teraz je priemer 3-cm takže je to súrná operácia !v piatok ju budú operovať po operácii budem múdrejšia!a všetko vám napíšem !ahojte !s pozdravom helenka
Ked sa to vezme z cisto anatomickeho hladiska, pri tomto defekte dochadza k premiesavaniu okyslicenej krvi z lavej komory s odkyslicenou krvou z komory pravej. Keby to malo moje dieta, urcite by som mu to dala zasit. Ale pravdepodobne zalezi aj od rozsahu poskodenia.
ahoj luba mam teraz 24 rokov a tiez mam tuto diagnozu od narodenia a mama mi to nedala operovat kazdy do nej hucal a ona citila te nemusi a dobre urobila.nikdy som nemala nijake tazkosti a bez problemov som aj porodila 4 070 g chlapceka,najprv sa porad s VIACERYMI odbornikmi,ja som chodila na kontoly na kramare do BA.
ja to mam, este stale som nazive, robim vsetko normalne. iba sa to sleduje, nic viac.
Dobry den.Mam vrodenu aortalnu stenozu a chcela by som sa opytat, co by som mala urobit, ak by sme prisli na to, ze som otehotnela...?
chcela by som aby mi napisala nejaka mamicke, ktora prekonala podobnu skusenost...dakujem velmi pekne...