Mam dotaz pre zensku cast osadentsva. Ako by ste zareagovali, resp. bola by to pre vas prekazka, keby vam vas frajer, ktory ma 29 rokov povedal, ze este nemal priatelku? Dali by ste mu sancu alebo by to bol pre vas signal na opustenie takehoto vztahu?
Je neskusenost prekazka?
nieje!
Ano, ako som uz dole spomenul, mam psychicke problemy, ktore mi vzdy branili zoznamovat sa zo zenami. Kto pozna tie dve diagnozy, ktore som spomenul, asi vie, o com pisem. Chcel som hlavne vediet, aky nazor maju zeny na vztah s muzom, ktory je takto relativne dlho bez partnerky a ma podobne problemy. Spoznal som totiz milu a peknu zenu. Mam taky pocit, ze ma zaujem aj o nieco viac. Len sa obavam, ze ked zisti ako som na tom, tak ju to odradi.
sandokan :) tiež si myslím. Preto to tu píšem, že rozdiel medzi neskúseným a neskúseným, môže byť obrovský. A potom to vlastne ani o tej neskúsenosti nie je.
30 ročný,ktorý nemal frajerku,to podľa mna v mnohých prípadoch znamená nejaký problém samého so sebou,teda pokiaľ má strach,že ho ziadna nebude chcieť.môže to byť aj dôsledkom komplexov alebo nedostatkom sociálnych zručnosti,choroby a pod.ja si myslím,že to nemusí byť tragedia,sú aj podobne ženy,len nie sú tak veľmi na očiach a tak to môže obom vyhovovať.
KAfe- ta druha moznost je v takych pripadoch asi ovela pravdepobnejsia :-D
sebavedomý chlap, ktorý si je vedomý toho, že nestrčí svoj penis do hocijakého hovna a nehanbí sa za to, že je panic, žije si svoj život.. taký chlap by mi nevadil.
Ale zakomplexovaný, ktorý je presvedčený o tom, že ženy chcú len zlých chlapov, je nešťastný z toho, že ho žiadna nechce.. taký by mi vadil.
pokial by mi inak sedela jeho osobnost absolutne by ma ta informacia netrapila:)
Mne by to takisto neprekazalo.
ja mam 30 takisto som nemal priatelku este.
@Sejla - v mojom pripade dovod nie je nabozensky, ale zdravotny. Mam problemy so socialnou fobiou, resp. s vyhybavou poruchou osobnosti.