Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je neskusenost prekazka?

Neskuseny

Ano, ako som uz dole spomenul, mam psychicke problemy, ktore mi vzdy branili zoznamovat sa zo zenami. Kto pozna tie dve diagnozy, ktore som spomenul, asi vie, o com pisem. Chcel som hlavne vediet, aky nazor maju zeny na vztah s muzom, ktory je takto relativne dlho bez partnerky a ma podobne problemy. Spoznal som totiz milu a peknu zenu. Mam taky pocit, ze ma zaujem aj o nieco viac. Len sa obavam, ze ked zisti ako som na tom, tak ju to odradi.

kafe

sandokan :) tiež si myslím. Preto to tu píšem, že rozdiel medzi neskúseným a neskúseným, môže byť obrovský. A potom to vlastne ani o tej neskúsenosti nie je.

938

30 ročný,ktorý nemal frajerku,to podľa mna v mnohých prípadoch znamená nejaký problém samého so sebou,teda pokiaľ má strach,že ho ziadna nebude chcieť.môže to byť aj dôsledkom komplexov alebo nedostatkom sociálnych zručnosti,choroby a pod.ja si myslím,že to nemusí byť tragedia,sú aj podobne ženy,len nie sú tak veľmi na očiach a tak to môže obom vyhovovať.

kafe

sebavedomý chlap, ktorý si je vedomý toho, že nestrčí svoj penis do hocijakého hovna a nehanbí sa za to, že je panic, žije si svoj život.. taký chlap by mi nevadil.
Ale zakomplexovaný, ktorý je presvedčený o tom, že ženy chcú len zlých chlapov, je nešťastný z toho, že ho žiadna nechce.. taký by mi vadil.

Neskuseny

@Sejla - v mojom pripade dovod nie je nabozensky, ale zdravotny. Mam problemy so socialnou fobiou, resp. s vyhybavou poruchou osobnosti.