Je neskusenost prekazka?

Neskuseny

Ano, ako som uz dole spomenul, mam psychicke problemy, ktore mi vzdy branili zoznamovat sa zo zenami. Kto pozna tie dve diagnozy, ktore som spomenul, asi vie, o com pisem. Chcel som hlavne vediet, aky nazor maju zeny na vztah s muzom, ktory je takto relativne dlho bez partnerky a ma podobne problemy. Spoznal som totiz milu a peknu zenu. Mam taky pocit, ze ma zaujem aj o nieco viac. Len sa obavam, ze ked zisti ako som na tom, tak ju to odradi.

kafe

sandokan :) tiež si myslím. Preto to tu píšem, že rozdiel medzi neskúseným a neskúseným, môže byť obrovský. A potom to vlastne ani o tej neskúsenosti nie je.

938

30 ročný,ktorý nemal frajerku,to podľa mna v mnohých prípadoch znamená nejaký problém samého so sebou,teda pokiaľ má strach,že ho ziadna nebude chcieť.môže to byť aj dôsledkom komplexov alebo nedostatkom sociálnych zručnosti,choroby a pod.ja si myslím,že to nemusí byť tragedia,sú aj podobne ženy,len nie sú tak veľmi na očiach a tak to môže obom vyhovovať.

kafe

sebavedomý chlap, ktorý si je vedomý toho, že nestrčí svoj penis do hocijakého hovna a nehanbí sa za to, že je panic, žije si svoj život.. taký chlap by mi nevadil.
Ale zakomplexovaný, ktorý je presvedčený o tom, že ženy chcú len zlých chlapov, je nešťastný z toho, že ho žiadna nechce.. taký by mi vadil.

Neskuseny

@Sejla - v mojom pripade dovod nie je nabozensky, ale zdravotny. Mam problemy so socialnou fobiou, resp. s vyhybavou poruchou osobnosti.