Kolko kil musim dat dole aby mi bolo vidno tehlicky?

odpovedam

no ja som mala na mysli vysekanejsi sixpack a u zien :-) aj nizsie som pisala, ze pre muzov je to lahsie, kedze znesu nizsie percento tuku. ale vrchol formy je v den sutaze, podavaju sa aj vysoke davky draslika, nech sa telo maximalne odvodni a v ten den aj prebiehaju fotenia. Asi by bolo potrebne zadefinovat, kde je hranica medzi sixpackom a "len" plochym bruchom. Ale v konecnom dosledku je to aj tak vecou nizsieho prijmu energie nez vydaja. a zuzulienka, mam 158cm a cca 52kg a som dost chuda.

carlos82

ja som si upravil stravu, brucho moc necvicil vlastne pri cvikoch s volnymi cinkami aj tak je aj brucho v napati a precvicuje sa...
hovorim strava a spalovac tuku ja pouzivam Piperine Forte po ktorom asi jedinom nemam problemy traviace skusal som uz viac produktov a pomaha ... ale rad budem ak niekto poradi aj nieco ine

0vecka

odpovedam tak preco hovoris ze je to vidno len pred sutazov?? je pravda ze napr muzi pred tym nejedia a su dost dehydrovani aby vyzerali ako vyzeraju ale six pacs maju tak ci tak...

napr tuto pan poslanec ma six pacs a je mu u riti ze ci ich ma alebo nema to nema so sutazov nic spolocne:
www.24sata.hr

odpovedam

six pack suvisi s percentom telesneho tuku. babam sa castejsie uklada tuk na bokoch, stehnach a zadku, nemusi byt hned na brusku. cize ano, mozne to je. nalacno mam six pack aj ja :-) ale vobec mi na nom nezalezi, ja radsej zdravu hormonalnu sustavu :-)))

0vecka

odpovedam je vela chlapov ktory maju 6 pacs len tak a to niektori ani necvicia...neni to az tak ojedinele... na strednej sme mali spoluziacku co tiez mala 6 pacs a to jedla uplne normalne...

kafe

no, tehličky normálne nevidno, aj keď nemáš žiadny tuk. Tie si musíš vypracovať špeciálnym posilňovaním brušných svalov.
Inak, čisto môj subjektívny pohľad, vyzerá to na žene dosť hnusne.

odpovedam

dievca, podla tychto parametrov musis byt kost a koza. a tehlicky, pokial ich nemas vybudovane, vidno nebude. svalstvo najprv treba vybudovat silovym treningom. ale nepises, ci cvicis. mimochodom, ludia, co maju tehlicky, su schopni si ich udrzat len na par hodin v den sutaze. ale tomu predchadza kruta dieta a 3 dni pred sutazou bez vody. neber si z nich priklad. je to neudrzatelne, hlavne pre zeny, pretoze potrebuju cca o 10% telesneho tuku viac ako muzi.

0vecka

aj 120kg kulturista ma 8 pacs ....tu vobec nejde o vahu ale o % tuku...ak si zena tak sa na to vykasli nestoji to zato... xce to vela diety a odriekania a asi to ani nebude moc zdrave