Prosim Vas, viem, ze to tu nepisem prvykrat - ale stale verim, ze najdem niekoho s podobnym problemom... mal tu niekto znicene vlasy farbenim? Ale tak, ze extremne. Uplne vyschli a nezostala v nich ziadna ta "vlasova vypln", zostal len suchy tvrdy leskly obal... uz po umyti su na dotyk ako sklenena vata, zo dna na den mastne, co predtym ani po tyzdni.Vlasy mi farbil kadernik este v novembri, trikrat za mesiac a uplne mi to odpalilo strukturu. Vyskusala som uz snad vsetko na svete, lietam z kadernictva doi kadernictva a nic :-(( Citim sa zle, nikam nechcem chodit a bojim, ze uz sa to nezmeni, kedze aj odrasy su rovnako hnusne. Moze ty byt teraz uz aj tym, ze vlas je nauceny na farbu a ked uz teraz 9 mesiacov som ziadnu nedavala tak to mam take suche tvrde a upadnute?
Extremne poskodene vlasy
ja pri veľmi poškodených lámavých a padajúcich vlasoch im doprajem trojmesačnú kúru cez vitamíny donnahair, vždy je to spôsobené tým, že majú nedostatok živín a preto sú také aké sú :)
Ahojte :) ja na vlasky pouzivam sprej aloe first od forever living :) je to skvely, spevnuje vlasy, ozivuje ich a dodava im lesk a vitalitu. Obsahuje ciste aloe a dalsie rastlinne zlozky, preto vlasy vobec nezatazuje chemiou :) mala som krepovite a suche vlasy, po mesacnej kure si neviem vynachvalit zlepsenie kvality a stavu vlasov :) a este bonus v podobe rychlejsieho rastu vlaskov :) u mna jednoznacne top vyrobok v starostlivosti o vlasy!
vlasavka a teraz ti uz rastu normalne vlasy? Ja sa bojim, aby to tak nezostalo :-(
Keď ešte môžem poradiť kúp si v yves rocher regeneračný olej na poškodené vlasy a šampón tiež momentálne používam a som viac než spokojná
Vyskúšaj kokosový olej mne dalo vlasy do poriadku keď som farbivá čierne na blond
Ahojky, presne takto som si vlasy znicila aj ja a to som ich mala vzdy dlhe a huste a ked som si ich vypiekla farbou, tak mi ostalo to co opisujes aj odrasty sa dlho spamätavali, musela som prestat farbit, presla som na metodu no poo (no shampoo) vlasy umyvat zitnou mukou, zmenit zivotny styl atd... postupne sa obnovia, chce to cas...vela trpezlivosti prajem :)
Prečo si takto ničíš vlasy? Nie sú na farbenie prispôsobené. Papaj vitamíny a vlasy už nefarbi.