Krém na kĺby

Príspevok v téme: Krém na kĺby
Scotty

Zdravím, mám problém s pukaním v kĺboch. Mám 16 rokov a keď sa hýbem tak občas mi pukajú kĺby hlavne kolená a bedrové. Bolo mi povedané že to môže byť rastom tak neviem. Športujem rekreačne, cez leto turistika, futbal, florbal a bicyklovanie a cez zimu lyžovanie. Mohli by ste mi odporúčiť nejakú masť? Nechcem tabletky ani nič podobné. Ďakujem. Inak počul som že je dobré jesť avokádo, je to pravda?

ivetapoli

gel pomaha iba lokalne je ich viacero dobrych ale ja som sa bolesti klbov zbavila klbovou vyzivou priessnitz, odstranila pricinu bolesti nech bola akakolvek a potom uz ani gel som nepotrebovala

nemam-meno

Krem nema zdaleka taky ucinok ako oralne uzivanie preparatov, cez kozu sa dostane minimalne mnozstvo ucinnych latok...Lekari predpisuju condrosulf na vyzivu chrupaviek, ale je malo ucinny, kvoli nizkemu obsahu (a len jednej) latke...
Ja sice nesportujem ale mam kvoli reumatickemu ochoreniu problemy s klbami a jedine tento pripravok mi pomaha drzat klby v akej-takej forme a oddaluje uplne vydratie klbov...
Je to prasok, rano si ho namiesaj do dzusu a vypi, po par dnoch pocitis rozdiel:-)
V zlozeni je uplne vsetko potrebne na klby, kosti aj slachy a vaziva, cize v dennej davke dostanes do seba vsetky potrebne zlozky a v dost velkych davkach...vyskusaj, uzivaj aspon mesiac a potom staci trikrat do roka mesacnu kuru...drzim palce:-)
www.namaximum.sk

snad to tu admin necha...

Arthropatia

Ja by som poradil takto. Lekárne sú všeobecne pomerne slabé na kĺbové výživy, pozri niečo napr. cez internet a hľadaj v napr. športových obchodoch alebo na internete je dosť stránok, hlavne aby tam bolo MSM, glukosamín, chondroitín. A najlepšie by bolo, keby z každého bolo aspoň po tých 1000 mg, ale ťažko sa taký doplnok hľadá, proste vyber taký, kde je najviac z každej zložky.

Scotty

Tým: som tam tak často ako môžem som myslel v Tatrách, chodím pravidelne na túry, robím bouldering a tak isto ak majú moji známy čas tak vybehnem s nimi niekde liezť na nejaké lahšie steny alebo ideme s kamarátom horským vodcom niekde na výstup, tak že v horách som tak často ako môžem v pohybe problém nebude ale asi naozaj mi treba nejaké výživové doplnky len neviem aké, beriem teraz to avokádo 2x denne snažím sa vela piť a aj príjimať čo najviac vitamínu C ale bude to chcieť asi nejaký doplnok, mohli by ste mi niečo poradiť? Pozeral som napr. Kamzík. Ale čítal som na nete že najlepšie je rybí olej a vtamín C v prášku že tie predražené doplnky moc nepomáhajú a že toto je lepšie tak neviem.

Jang111111

Scotty, ty bývaš pod Tatrami. Hmmm to je paradox. Skús teda ak s tým súhlasíš to čo som Ti napísal....

Scotty

Bývam pod Tatrami tak že tam som tak často ako môžem :) a už mám v tom taký chaos že fakt neviem čo by mi pomohlo, a peniaze na drahé výživové doplnky nechcem dávať a živit nimi ešte farmaceutický priemysel...

Jang111111

Môžem z vlastnej skúsenosti napísať, aj mne pukalo v kolenách a cítil som menšiu bolesť. A vieš čo mi pomohlo?... Turistika, ale nie taká rekreačná, ťažšie túry v Tatrách a mal som po problémoch. Odporúčal by som pred turistikou a po nej termálne kúpalisko s horúcou vodou.