Ahojte,
Viem že je tu už mnoho takýchto príspevkov, ale dúfam že možno od vtedy niekto prišiel na niečo nové a účinné. Hlavne. Môj problém je, že keď si nohy holím žiletkou tak tie chĺpky ni strašne rýchlo opäť narastú a akoby aj trochu presvitali cez kožu a mám ju dosť citlivú. No zas keď si ich vytrhávam epilačným strojčekom tak mi zarastajú. Ale nie tak že by peeling pomohol. Ale do hĺbky do kože a potom po niekoľkých týždňoch sa to miesto zapáli a z tej zahnisanej vyrážky vydolujem vyše centimetrový chlp. Samozrejme aj po jednom aj po druhom spôsobe ostávajú nepekné jazvy. Takže bola by som veľmi vďačná za radu čo s tým.
Zarastanie chĺpkov
O tej IPL som počula. Aj že si na doma môžeš kúpiť strojček. Konkrétne Philips lumea sa to vola ale stojí to okolo 500€ a to ako študentka si nemôžem dovoliť. Asi iba šetriť. Tak to že mne hlavne zarastajú chĺpky. To mi vadí viac než rýchlosť ich rastu :-( A vraj ten laser nie je až taký účinný. Že po hormonálnych zmenách sa chlpy vrátia. :-(
O tej IPL som počula. Aj že si na doma môžeš kúpiť strojček. Konkrétne Philips lumea sa to vola ale stojí to okolo 500€ a to ako študentka si nemôžem dovoliť. Asi iba šetriť. Tak to že mne hlavne zarastajú chĺpky. To mi vadí viac než rýchlosť ich rastu :-( A vraj ten laser nie je až taký účinný. Že po hormonálnych zmenách sa chlpy vrátia. :-(
No najviac ma trapia jemne chlpky na tvary. Najviac na nad hornou perou, na brade a trochu aj na licach. Rozmyslala som nad laseerom ale to je financne dost narocne a nestaci iba jedno sedenie :( som zufala.
mozem vam odporucit kremik na nohy proti rastu chlpkov od yves rocher ktore mam sama vyskusane a pomaha chlpky rastu ovela pomalsie a aj IPL holenie vam mozem odporucit :)
Však si tie chĺpky nechajte, krásne ste tak, či tak.
Tak ani ja to nemám len na nohách ale tak tam to je asi najviac viditeľné. Predpokladám že tiež nevieš čo S tým
..
To si na tom ešte dobre ja to mäm oveľa horšie :/ a nie len na nohách. Hotová katastrofa tie hormóny...