Ahojte, takých tém tu už bolo viac, ale tak aj ja skúsim.
Mam 16 rokov. A mam taký problém že nemám vlastne kamarátov, mimo školy. Nemyslím si že som dáky nudný človek, ani škaredý, tučný a podobne. vždy keď som bol niekde tak sa mi podarilo si nájsť s človeka s kým som strávil čas , ale bohužiaľ to bývalo len na tých miestach. Sú letné prázdniny a vo mne to úplne vrie sedieť doma a nemať isť s kým von. Keď som doma tak si púšťam videa kde počuť ľudsky hlas, lebo nezvládam byť sám. Ale môj najhorší problém je v komunikácii kedže nemám dáku dobru reč, nemám ju ani niak hroznú, skôr v sebe proste držím myslienky z toho ako som sam a keď zrazu niekedy niekoho stretnem tak akoby to zo mňa té slova vyletia a ta osoba mi nič nerozumie, potom té blbé momenty keď musíte niečo viac krát zopakovať, aby ta osoba rozumela, mam v hlave akoby blok, že sa niekedy hanbím niečo povedať, keď som s niekym sám a nastane ticho tak to začne moje hlave vrieť a začnem si nadávať nech niečo poviem, ale mňa proste nič nenapadá. V škole nie som žiadna čierna ovca myslím že som v pohode začlenení, keď sa ide zo školy niekam na akciu tak som pozývaní ale mimo nemám nikoho, aj za za to dosť hanbím, keď sa ma spolužiaci začnú pýtať ako som strávil prázdniny, tak si začnem vymýšľať len aby nezistili že nemám kamarátov, keď som už v širšej skupine aspoň 3 ľudí kde ty dvaja odštartujú tému tak sa dokážem pridať, viem odviazať, kľudne dokážem chodiť v meste v trenkách a niak sa za to hanbiť nebudem..ja sa proste sám nechápem..