Dobry den, v poslednych dnoch som spravila velku hlupost, som zo seba sklamana a neviem mysliet na nic ine. Mam uz rok priatela, s ktorym mame vazny vztah, da sa povedat, ze sme sa nasli, velmi sme si sadli a je mi s nim velmi dobre. Pred nim som takmer 3 roky chodila s chlapcom, ktory mi sice velmi ublizoval, podvadzal ma na kazdom kroku, nikdy ku mne nebol uprimny, no ja som aj napriek tomu mala stale na ociach ruzove okuliare a vsetko som mu vzdy odpustala a pred ostatnymi ludmi som tym padom vyzerala ako totalna naivna hlupana. Ked sme sa napokon rozisli (nechal ma), bolo to pre mna velmi tazke, pretoze som v tej dobe uz stratila vsetky dobre kamaratky a ostala som sama. Celkom som sa izolovala od ludi, s ludmi som sa stretavala iba v skole. V tej tazkej chvili som sa zhodou nahod dala dokopy s mojim terajsim priatelom, ktory mi pomohol sa z toho dostat a zabudnut, bola som naozaj stastna, ze ho mam. Teraz po roku vztahu na nas prisla akasi kriza, zacali sme sa viac hadat, vacsinou islo skor o banality, no a pred par dnami, ked sme boli obaja velmi nahnevani, povedali sme si, ze sme sa rozideme. Ja som hned volala spoluziackam, zasli sme do baru a dost som sa opila. Ked sa opijem, som ako iny clovek, neviem ani nahodou racionalne rozmyslat, nemyslim na nasledky a v tej chvili, ked som bola pod parou, napadol ma moj spominany byvaly a ja som mu bez rozmyslania napisala smsku. Odpisal mi uplne v pohode a vymenili sme si par sprav, pytala som sa ho ako sa ma a ze som rada, ze sme si po dlhej dobe napisali, lebo som smutna, ze som sa rozisla. Najvacsi vrchol bol, ze som mu napisala, ze som mala rada chvile s nim. Ano, mala som rada chvile s nim, ked nam bolo isty cas spolu dobre, ale to vsetko je uz davno prec. No nic viac zaväzujuce som mu nenapisala, nechcela som sa s nim stretnut, ani davat dokopy, iba som si v tej chvili pod vplyvom alkoholu potrebovala najst akusi "butlavu vrbu". On sa mojim spravam vobec nebranil, dokonca mi zacal vypisovat, ze som stale velmi sexy a ma na mna chut (mimochodom, on ma uz asi pol roka priatelku). Ja som mu na to napisala, nech si zo mna nerobi srandu a v tej chvili sa z nicoho nic zjavil moj terajsi priatel, zistil, ze si s nim pisem a hned mu aj volal nech mi da pokoj. Potom urazeny odisiel a byvaly mi v tej chvili zacal vypisovat, ze nechce mat problemy, ze nech mu dam pokoj, ze on ma priatelku a ze keby som mu nenapisala, ani by si nespomenul, ze existujem. Tie spravy ma neurazili, len ma utvrdili v tom, aky ma charakter. V tej chvili mi vsetko doplo, aka som hlupa, naco som toto potrebovala spravit, napisala som mu este poslednu spravu, ze sa zasa ukazal, potom este nejake nadavky od nervov a ze lutujem den, kedy som ho spoznala. Tam to skoncilo a on je pre mna od tej chvile mrtvy. Ja som s placom odisla domov a rano som si nasla smsku od jeho priatelky, dost vulgarnym sposobom mi napisala, ze mam dat jej priatelovi pokoj a mam sa starat o svojho a ze nemam vypisovat hlupe spravy. Odpisala som jej, ze to co "jej priatel" pisal mne pravdepodobne nevidela (klasika) a ze nech sa neboji, ze vazne lutujem, ze som sa mu ozvala. Od toho rana a aj dnes mam strasne vycitky, nadavam si kazdu chvilu, spravila som zo seba znova hlupanu prveho stupna. Byvame v malom meste a som si ista, ze tu sa rychlo roznesie, ze ja zadana som vypisovala byvalemu a podobne. Este viac sa citim vinna voci mojmu priatelovi, ktoremu som tym ublizila, citim sa, ze som ho nejakym sposobom oklamala, podviedla. On mi ale odpustil a dali sme sa naspat dokopy. Uvedomila som si, ze ho milujem nadovsetko na svete, ze chcem byt s nim a nikto iny ma nezaujima. Mna to vsetko ale stale trapi a znovu mam pocit, ze sa musim izolovat od vsetkych ostatnych ludi, nechcem chodit nikam do spolocnosti, nechcem ani vyjst na ulicu. Som strasne hlupa, neviem ako sa s tym vysporiadat, aj ked si niekto povie, ze je to hlupost, mna to velmi trapi, velmi sa za seba hanbim. Navyse som skoncovala s alkoholom, pretoze ja sa v tom stave neviem ovladat a som ako nepricetna. Ospravedlnujem sa za dlhu spravu, ale nemam sa komu vyrozpravat a potrebovala by som velmi nejaku radu od cloveka s objektivnym nazorom. Ja vobec nie som taka, ako som sa spravala v ten den, mam pocit, ze som sa totalne strapnila a ponizila :( Dakujem vopred za radu, prajem zatial pekny zvysok dna. :)
Ponizila som sa, sklamala som samu seba
To je dobre, ze ta trapi, co si urobila, lebo si vlastne nic neurobila, iba bezne "hovadiny", ake ludia robia, ked sa opiju. A to, ze ta to tak trapi, hovori praveze o tom, ze mas uroven. Takze hlavu hore, si uplne v pohode a nic hrozne si neurobila :). Bodaj by bolo viac takych, ako si ty. Zvycajne to totiz tym ludom ani nedochadza :).
No ide len o to, ze si musela zazit nieco, co ti je trapne, aby si sa z tohto zazitku poucila a aby si uz v buducnosti take veci nerobila. Alkohol :) - to ja ked vypijem akokolvek malicko, zaspim ako drevo a nik ma uz nezobudi. Ale ze opit sa a spravat sa inak, opit sa a byt povolna, opit sa a urobit nieco, na co si nepamatam, take u mna nehrozi, ani keby som ako chcela. Tak ale aspon uz vies, ze nemas pit, ked sa ti pod vplyvom alkoholu stavaju taketo veci.
Ano, je to hlupak, uz davno som si to uvedomovala, no aj napriek tomu som pocitila potrebu mu zas napisat a tak to dopadlo, to ma serie. Jasne ze to pred nou nafukol, velmi silno pochybujem, ze jej povedal aj to, ze mi pisal, napr. ze ma na mna chut. Ale to uz zisti ona casom, koho ma pri sebe, to je jedno :). Hreje ma pri srdci, ze mam pri sebe uzasneho chlapa, ktory to pochopil a preniesol sa cez to a stale ma ma rovnako rad :) asi je to pravda, ze vsetko zle je mozno aj na nieco dobre... a hreje ma aj to, ze ste ma tu s tym neposlali niekam, ale poradili mi :) Nejako sa pokusim to prestat riesit, je pravda, ze v zivote sa mi stali aj horsie veci a casom to preslo... dakujem este raz :)
nie je za co!:) som rada ze pomohlo:) hlavne nebud na seba taka prisna-nitko nie je dokonaly a kazdy robi chyby, niekedy si treba oroste povedat- fuck it shit happens!:D a ist dalej...
Aj ja som si najprv pomyslela, že si sa s ním vyspala, a ty si mu len popísala blbosti, keď si bola opitá a nešťastná. Takých situácií ešte bude, ojój! Jediné, že tvoj bývalý to nafúkol, keď sa pochválil pred svojou priateľkou, že mu vypisuješ, čo tiež hovorí o jeho charaktere. Celý problém je v skutočnosti len medzi tebou a tebou :) A nič zlého ani strašného si nespravila, tak sa cez to prenes a užívaj si, že máš konečne dobrého priateľa. A nabudúce sa snaž správať ako dáma, a nebudeš mať čo ľutovať ;-)
nie, bozechran, vyspat by som sa s nim nevyspala, ani by som sa s nim nestretla. Vies patrim medzi ludi, ktorych velmi trapia nazory ostatnych. Uvedomujem si, ze sa svet netoci iba okolo mna, ze ludia maju dost vlastnych problemov, ale nechcem vyzerat ako zufalka, ktora pri prvej prilezitosti vypisuje byvalemu. Co som si navarila, to si aj zjem, to je viac nez jasne, ale mna to tak strasne hneva, ze som sa potrebovala niekde rozpisat. Ano mas, pravdu, zivotna katastrofa to urcite nie je, len ma velmi sklamalo moje spravanie a to, ze niekedy neviem riesit veci s chladnou hlavou, ale musim ich este viac skomplikovat. Dakujem za tvoju odpoved, myslim, ze mi to urcite pomohlo :) si zlata
ked si zacala pisat aka si strasne hlupa a pod...hned ma napadlo ze si sa s tym bavalym vyspala...a ty si mu LEN napisala...na toto ti poviem iba...he?! no a co?! bozinku, tolko ludi porobi ovela vacsie hluposti a idu dalej...keby si vedela ake blbosti som ja popisala byvalemu ... rok som mala chut chodit cez kanale, a mna to sralo o to viac ze byvaly je dobry clovek, ale proste to nevyslo a mne chybal a pisala som hrozne, zufale trapne veci-hambim sa za to...ale vies co sa stalo...pred casom mi znovu napisal a sme v pohode! tym chcem povedat, ze sa vobec nemusis trapit! vsetko sa utrasie a za nejaky cas si akurat nad tym zatukas na celo, pousmejes sa a pojdes dalej! neizoluj sa! neschovavaj sa! zivot je plny trapnych situacii omylov a chyb a to ze si v slabej chvili napisala nejakemu blbeckovi-ktory to este aj opatoval rozhodne medzi zivotne katastrofy nepatri !!!!:))))