ahojte,
mam strasny problem s jazdami, niekedy je inštruktor v pohode normalane sa somnou baví ale niekedy, keď idem jazdiť už k večeru a on už predtým jazdil s 3 žiakmi sa mi zda podraždený a za všetko na mna kriči a nadava mi, napriklad dnes na mna nabliakal asi 5 x z toho raz ma chcel vyraziť z auta za to že som na vedlajsej ceste kde mam dat prednost nezastala ale len pribrzdila a chcela som ist dalej on mi prudko zabrzdil a začal po mne bliakať že ma vyhodí z auta a pôjdem pešo že som nemala šancu vidieť či niečo ide a tak... to iste pri pruhoch kde som mala odbočiť do ľava a ja som to prešvihla a šla som rovno... myslim že sa to da povedať aj normalnym sposobom a vysvetlit ako to ma byt spravne a nie takto hrubo.
vsak na to tam je aby mi všetko vysvetlil, nato tam je tolko hodin jazd, ved keby som to všetko vedela tak tam nemusím byť.
neviem, napíšte mi svoj nazor na to, ako reagovať v takých situáciách? ja ho len odignorujem potom mi vraví že som apatická a nesnažím sa ale čo mám robiť? ja sa snažím ako najlepšie viem