Hladam muza

Príspevok v téme: Hladam muza
Hladajuca

Je to taky moj pokus najst ta...svoju silnejsiu polovicku. Som zena,43 a rozhodla som sa pre zmenu, radikalnu zmenu vo svojom zivote ku ktorej patri aj ten spravny muz. Som uplne nekomplikovana, mozno trochu viac citliva, rada sa smejem, mam rada zvierata a prirodu. Citam, rada idem obcas do kina alebo do divadla, na prechadzku do lesa a som za kazdu spontannu akciu. Takisto ale milujem byt jednoducho doma a vychutnavat si domacu pohodicku. Viem ze niekde po svete chodi muz s hnedymi ocami, ktory by sa ku mne velmi dobre hodil, len uz proste neviem kde ho hladat... Ak si inteligentny, cistotny, spontanny, citlivy, mas humor, mas rad zvierata a si proste uplne normalny muz, s ktorym by som sa vedela hodiny rozpravat a smiat sa....skus napisat.

aloveu

Aj tak si myslím, že najľahšou cestou, ako nájsť priateľa, je vyjsť von, poobzerať sa, vybrať si, pozvať napr. na kávu a porozprávať sa. Tu na fóru si asi len ťažko niekoho nájdeš z lokality, v ktorej bývaš, alebo vôbec.

aloveu

Radšej napíš svoj kontakt, respektíve svoj mail a presnejšiu lokalitu, v ktorej bývaš.

Ak bude mať niekto záujem, tak Ti napíše mail.