Pokračovať alebo to nechať tak?

Príspevok v téme: Pokračovať alebo to nechať tak?
01_Peťo

Ahojte,
s priateľkou sme boli spolu 9 mesiacov a mali sme naozaj krásny vzťah.
Včera sme sa pohádali kvôli jednému tretiemu, ktorý sa mieša medzi nás a už pred mesiacmi prehlásil, že nás rozbije a spolu skončíme.
Posledné dni už bola situácia neúnosná a dotyčný pán mi povykladal o priateľke také veci, ktoré sa ma veľmi dotkli. Neviem si predstaviť, že by moja priateľka bola takéto informácie povedala, tak som z toho zmätený.
Včera som jej povedal, že je koniec a radšej odídem do zahraničia, ale dnes mi je už toho ľúto.
Čo mám robiť? Viem, že pokiaľ zostaneme v tomto meste tak spolu nevydržíme, ale ona ešte študuje, takže so mnou do zahraničia odísť nemôže. Telefón má dnes celý deň vypnutý a odvahu k nim nemám ísť.

diviak2015

takze ked sa objavi nejaka tretia osoba ktora chce rozbit vztah aby uchmatla partnera tak vsetky reci verime tej tretej osobe namiesto aby sme si to overili. ci ako mladez ?
alebo ste nenapisali vsetko.
alebo v kutiku duse by ste aj radi vyskusali nieco ine...
hm ? tak jako

Ivana240

Neviem, nechcem sa s ním rozísť pretože ho milujem a neviem si bez neho predstaviť život.Viem, mala som na to myslieť skôr ako som urobila to čo som urobila, už každý z môjho okolia vidí, že to ľutujem a že ma to ničí a on to tiež vidí. Čo už mám urobiť ja neviem. Dávam mu čas snažím sa to nejako zlahodiť, ale časamy má také stavy z toho, že ja som zalámaná a neviem čo na to povedať. Len sedím ticho a prosím boha aby to zrozumel...

Moireal

Ivana, tak sa rozidte. On ti to asi neodpusti a mozno sa ti chce pomstit svojim spravanim. Horsie, ako by ta mal podviest je chlad ktory je z neho citit. Nemozes sa mu cudovat. Len zato, ze si sa necitila nim milovana alebo chcena, dokazovala si si to s druhym.
Fakt si nemyslim, ze takyto vztah ma buducnost. Obaja budete nestastni.

Co sa tyka zakladatela, jednal si podla mna unahlene. Podstatne je co je medzi vami a nie co vravi nejaka tretia osoba, co s vami nema nic spolocne. Ak ju milujes, skus to urovnat a porozpravajte sa. Rozhodnutie ktore clove ucini v zavale zlosti, zvacsa nebyva to spravne. Drzim palce.

Ivana240

No bola to moja chyba a som si toho svedomá, ale nie som z tých dievčiat alebo žien, ktoré by to boli schopné zopakovať. Nikdy nehovor nikdy, stalo sa to raz, môže sa stať aj druhý... áno viem. Ale v mojom prípade NIE. viem pretože som to docenila a všetko premyslela. Kde bola chyba, prečo som tak podstúpila. Každý deň ma to trápy no snažím sa a každý deň mu dávam na javo ako milujem, že ten nič pre mňa neznamená, nie som s ním v kontakte. Zmenila som prácu. Telefónne číslo. Kartu som pred ním vyhodila do koša. Pred tým som tomu poslala poslednú sms. Že to ľutujem že som sa dala ním zmanipulovať a že ho nechcem uź poznať. No áno nasilu to nebolo lebo som súhlasila. Ale každý má právo na jednu šancu. A nemusel mi ju dať. Ja som chcela odísť a nepustil ma. A ja viem čo som urobila takže tiež sa mi za každým zle počúvajú jeho výčitky. Ja chcem na to zabudnúť a žiť ďalej ale ak mi to opakuje tým mi to sťažuje.

kamil

Neodsudzujem ta, ale je to tak " krasne" povedane, nechala som sa zmanipulovat. Tak neviem, ale pri prvom mensom alebo vacsom probleme lahate hocikomu do postele alebo trtkate kade tade diery?

Ivana240

Ahojte. Ja tiež mám jeden problém. Mám priateľa. Sme spolu rok. Pracujeme a žijeme v Holandsku. Pred štyrmi mesiacmi sa stalo čo sa stať nemalo a veľmi to ľutujem. Zradila som ho s jednym známym. Po troch týždňoch som sa mu k tomu priznala a chcela som odísť na Slovenko. On začal plakať, chcel vysvetlenie prečo som to urobila ako som mohla... vysvetlila som mu, že nebolo to do konca len tak bez pôvodu. V poslednom čase som necítila od neho pocit lásky, nehy, porozumenia. Prichádzali mu divné smsky od jeho bývalej s tým, že mi povedal, že on k nej nič necíti, že on miluje iba mňa. Mala som pocit, že som nechcená. V práci som mala dobrého kolegu a všetko sme si hovorili. On tiež mal problémy so svojou ženou. Bol starší odo mňa. Nechala som sa bohužiaľ zmanipulovať :( a tak sa stalo, že kolega prišiel na byt keď priateľ bol v práci a stalo sa... ja viem, že to nebolo žiadne riešienie a hlavne nič správne čo som urobila. Priateľ mi odpustil a dal mi šancu všetko napraviť. No viem, že mi neverí a neustále ma podozrieva. Keď sa vracá z práce každý deň sa ma pýta, kto bol, čo som robila... mňa to bolí. Áno, môžem si za to sama. Ale bojím sa, že sa mi bude chcieť pomstiť a urobí to isté čo ja. Nevie mi ešte povedať prvý, že ma miluje. Povedal raz pred týždňom, ale to mal trošku vypité na diskotéke. Keď som sa ho pýtala prečo mi nedokáže povedať, povedal, že nemá ochotu na to a že príde na to čas. Rešpektujem to. Prisahala som mu, že už nikdy sa to nestane. Najhoršie je to, že pri každej hádke mi to vypomína. Ja viem, že ho to bolí, ale mňa to bolí ešte viac. Čas sa nedá vrátiť späť a ja neviem či to má ešte zmysel. Prosím Vás neodcudzujte ma za to. Každý sa učí na vlastných chybách. Čo mám robiť?