vie mi niekto poradit ako sa zbavit candidy? recept podla RNG nemozem, lebo ma nenormalne bolel zaludok z toho, to nezvladnem. existuje nejaky volnopredajny liek? alebo akukolvek inu radu ocenim. dakujem!
Ako liecit Candidu Albicans
Vdaka!!!!!
Teraz neviem ci som neporusila pravidla fora ale staci pogooglit, ved na to ten google je. Ja som sice mimo Slovenska a tu to maju ako prasok ale verim,ze aj na Slovensku sa da kupit aj v dakych bio obchodoch alebo obchodoch so zdravou vyzivou, tam zvyknu aj doplnky vyzivy predavat. Zavisi od toho, v akom meste si.
-odkaz odstránený- som nasla...
Dakujem pekne vsetkym!
Kde dostanem tu moringu kupit? Nepocula som este o tom...
Domca, pozri na temy okolo rakovin cez google.sk pod rng, rakovina.
V zasade su rakoviny nasledky zamoreni a oslabenia tela.
Takze prvorado je telo odmorovat silnymi enzymami a absorbentmi.
Potom ho posilnit v boji proti rakovinam vysokymi davkami citaminu C a betaglukanmi v davke 3 x 500 mg denne. a neposledne brat rozne citotoxicke=rakovinne bunky zabijajuce latky, ako graviola(6 gramov), paw-paw(6 gramov), chaga(10 gramov) atd., a rozne pomocne ako napr citreal, monolaurin(2 x 5 gramov) colostrum((2 x 10 gramov) , cernucha(black seed) a rozne silne antioxidanty, napr vacsie davky resveratrolu(2 gramy), anto a proantokyanidov z roznych semien(niekolko sto miligramov z roznycy) a podobne.
Dobrý deň pan RNG. Mohla by som Vás poprosit o rady pri rakovine pažeráka. Za akékoľvek informácie vopred Ďakujem.
Aj ta dracia krv moze pomoct.
Moringa oleifera je, popularna v mnohych krajinach sveta, potravina s vysokymi vyzivnymi hodnotami a zaroven aj antimikrobialnymi vlastnostami Najcennejsie z nej su listy
en.wikipedia.org
Entericky pokryte kapsule sa nemozu rozpustit z normalne kyslom zaludku,. ale az v neutralnom ci alkalickom prostredi. Ked ma niekto z entericky baleneho oreganoveho oleja bolest zaludka, tak nema ziadne kyseliny v nom, co samozrejme je velmi zle na travenie a neznici to ziadne mikroby na surovych jedlach, tj ma po kratkom case znacne znicene travenie, absorbciu zivin aj crevnu probioticku floru.
Ja poradim moringu. Je protiplesnova a zaroven aj proti zapalom mocoveho mechura. Mam to vyskusane, odstranilo mi to po par dnoch aj svrbenie a palenie a samozrejme nejem uz roky bielu muku a biely a hnedy cukor. Ale ovocie jem stale no a tiez mi nikdy nezistili candidu.
Je to sice drahsie ale moringa obsahuje aj velmi vela zivin a vitaminov. Myslim, ze na tom fakt nieco je. Je to moringa oleifera. Dostat ju v prasku, tabletkach, ako olej. Ja som mala tu v prasku a fungovala mi dobre. Davala som si ju len kazdy vecer pred spanim a aj to len par dni. Mozno pomoze.