Ako liecit Candidu Albicans

Moireal

Teraz neviem ci som neporusila pravidla fora ale staci pogooglit, ved na to ten google je. Ja som sice mimo Slovenska a tu to maju ako prasok ale verim,ze aj na Slovensku sa da kupit aj v dakych bio obchodoch alebo obchodoch so zdravou vyzivou, tam zvyknu aj doplnky vyzivy predavat. Zavisi od toho, v akom meste si.

RNG

Domca, pozri na temy okolo rakovin cez google.sk pod rng, rakovina.
V zasade su rakoviny nasledky zamoreni a oslabenia tela.
Takze prvorado je telo odmorovat silnymi enzymami a absorbentmi.
Potom ho posilnit v boji proti rakovinam vysokymi davkami citaminu C a betaglukanmi v davke 3 x 500 mg denne. a neposledne brat rozne citotoxicke=rakovinne bunky zabijajuce latky, ako graviola(6 gramov), paw-paw(6 gramov), chaga(10 gramov) atd., a rozne pomocne ako napr citreal, monolaurin(2 x 5 gramov) colostrum((2 x 10 gramov) , cernucha(black seed) a rozne silne antioxidanty, napr vacsie davky resveratrolu(2 gramy), anto a proantokyanidov z roznych semien(niekolko sto miligramov z roznycy) a podobne.

domca2512

Dobrý deň pan RNG. Mohla by som Vás poprosit o rady pri rakovine pažeráka. Za akékoľvek informácie vopred Ďakujem.

RNG

Moringa oleifera je, popularna v mnohych krajinach sveta, potravina s vysokymi vyzivnymi hodnotami a zaroven aj antimikrobialnymi vlastnostami Najcennejsie z nej su listy
en.wikipedia.org

RNG

Entericky pokryte kapsule sa nemozu rozpustit z normalne kyslom zaludku,. ale az v neutralnom ci alkalickom prostredi. Ked ma niekto z entericky baleneho oreganoveho oleja bolest zaludka, tak nema ziadne kyseliny v nom, co samozrejme je velmi zle na travenie a neznici to ziadne mikroby na surovych jedlach, tj ma po kratkom case znacne znicene travenie, absorbciu zivin aj crevnu probioticku floru.

Moireal

Ja poradim moringu. Je protiplesnova a zaroven aj proti zapalom mocoveho mechura. Mam to vyskusane, odstranilo mi to po par dnoch aj svrbenie a palenie a samozrejme nejem uz roky bielu muku a biely a hnedy cukor. Ale ovocie jem stale no a tiez mi nikdy nezistili candidu.
Je to sice drahsie ale moringa obsahuje aj velmi vela zivin a vitaminov. Myslim, ze na tom fakt nieco je. Je to moringa oleifera. Dostat ju v prasku, tabletkach, ako olej. Ja som mala tu v prasku a fungovala mi dobre. Davala som si ju len kazdy vecer pred spanim a aj to len par dni. Mozno pomoze.