Dobrý deň,
Mám problém, ktorý nedokážem vyriešiť. Skúšal som hľadať na internete viac ako mesiac a nikam som sa nedopátral. Bol som i hospitalizovaný, kde som bol podrobený od krvných testov až po CT mozgu. Žial, bez žiadného výsledku. Vyradili sa len bežné choroby ako je skleróza, epilepsia a pod.
Ešte pred popísaním problému by som chcel povedať, že sa zaoberám odborne o stravu a nemám problém so žiadnymi nedostatkami vitamínov už vyše 3 rokov.
Môj problém je dosť zvláštny... stáva sa to raz za 2-3 mesiace, no tento týžden ma to chytilo už 4 krát za sebou. Keď idem spať, tak sa preberiem na to, že začnem blúzniť. Blúzniť vo veľmi zvláštnom slovazmysle. Nemám žiadny živý sen, ale začne sa mi zdať niečo, čo nemá absolútne žiadny zmysel, alebo niečo čo odporuje zákonom fyziky... vážne to nedokážem opísať, ale keď sa neprebudím, tak sa mi začína stupňovať bolesť v hlave. Keď sa už preberiem a sadnem si, tak sa začnem potiť a začne ma chytať triaška od nôh. Strašne mi začnú klepať nohy až mi trasie celým telom, akoby od strachu. Lenže čo je horšie je to, že keď mi za 1-2 minúty prestane triaška, tak začnem zasa blúzniť a začne mi doslova "hrabať" v hlave a behám po izbe aby to prestalo. (Možno by sa to dalo prirovnať k panic attack-u). Pomáha mi, keď je pri mne priateľka a stačí, že viem, že je so mnou v izbe. Žial tento stav sa mi stále zhoršuje a naposledy, keď som začal behať po izbe, tak som strašne rýchlo dýchal, lebo som mal zafixované v hlave, že sa nebudem môcť vedieť nadýchnuť. Už neviem kde by som mal hľadať pomoc... vôbec nežijem v strese ani nežijem negatívny život.
Ak by niekto vedel aká by mohla byť diagnóza, tak by som bol vďačný. Ďakujem...