je pre chalanov az take odpudzujuce dievca z vyrazkamy ? :((((
dievca a akne ...chalani ?
ja mam este pripomienkuuu!!!zee... najlepsie je na tie "krasy" slniecko a vela vodyyy!!!potom to je tak ze najprv sa to rozmoci potom odpadne a slniecko to zahladi...takze z toho vypliva:chodte na kupkoooo!! :))
super nazory kto ma este pripomienku ?
caute ja mam 14 r. mam tiez akne teda take male vyzrazky ako kasicka to vyzera ma to stve ale nnei to moc vidno..len tym najskor musim prejst ..zatial si to cioistim len pletovou vodou a obcas mi mamina pretrie propolisovou tinkturou a to celkom zabera..ale fakt vyrazky su to najblbejsie co moze byt:(
V puberte je to uplne normalne, myslim si, ze to nikto ani tak tragicky nevnima.Ved po case to ustupi samo.
Ked ma pravdu povedat, oni akoby to ani nevideli podla mna, dolezitejsia je pre nich postava, uz som videla vela takych bab s velkymi fesakmi, chalanom to nevadi podla mna.
no nemyslim, ze im to az tak vadi.
pokial je to v norme si myslim ze je to jedno a to ci u bab alebo chalanov, ale ak je to velmi zle by dotycny clovek mal navstivit koznu.. a ta pomoze (myslim)...
ked ma chalan tak vela pupakov a navyse s tym robi len to ze si ich rype cize celu tvar ma potom ako grepova cervena kora,to mi vadi.ja mam vyrazok vela hlavne na cele,a chalani ma neviem ci chcu.tak ci tak,ak sa to tyka jebakov ze chalan chce divca (alebo aj naopak) tak potom to NIEJE laska ale obycajne:pacis sa mi.to si myslim ja.......
Mne to nevadi pokial vidim ze sa o to clovek stara... ved je jasne ze nie kazdy ma krasnu cistu plet a ten clovek za to predsa nemoze:)
Ale niekto kto by sa o to vobec nestaral tak nema u mna sancu... to uz je potom nechutnee...
podla mna nie moj spoluziak co je fakt fesak a kazda baba po nom leti choti z babou ktora ma fakt silne akne a ma ju naozaj velmi rad takze kazdy chalan si to nevsima