Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priatelka mi nechce robit oral

Príspevok v téme: Priatelka mi nechce robit oral
mike2222

Najprv s tym nemala ziadny problem, ale po tom co som to raz odmietol robit ja jej, pretoze mi to naozaj nechuti a sustavne ma z toho len natahuje, sa asi nahnevala a nechce to robit uz ani ona mne, aj ked pred tym mi to robila rada... aj cely sex sa mi zda sa trochu zhorsil... a ja neviem ako jej to mam vysvetlit nech sa uz konecne nehneva kvoli tomu alebo ako jej to inak vynahradit?

mixta

Mike ty si ako male decko. Ked vam oral nechuti tak si ho nerobte a hotovo. Su ovela dolezitejsie veci v zivote. Ides sa z toho zblaznit snad ze ti nema kto vtaka vyfajcit ci co? Najdi si nejakeho konicka kde si vybijes svoj nadbytocny testosteron chlape. Zbytocne robis z toho dramu ako by ti slo o zivot.

0vecka

ja to napr zvladam akoze nieze by to chutilo ale tak mozno pevych 5 min je ok ale potom ako hovoril zakladatel mi z toho pride dost zle a uz to nemozem dalej robit uplne chapem ze sa mu do toho nechce...

bi6

cista zenska suska nema takmer ziadny zapach, ani chut. Hovorim takmer, pretoze ta intenzita je taka mala, ze by som sa skor zamyslela nad tym, ci ten pocit odporu nie je skor psychickeho povodu, nejaky blok, ci predsudok. A ked sa tu uz porovnava \'narocnost\' zenskeho a muzskeho oralu, tak uspokojit muza je o nieco viac narocnejsie, nieze by som sa stazovala, ale uvedomte si, ako blbo sa pri tom napriklad dycha - nehovoriac o tom, ze aj penis ma urcitu vonu a oral sa robi nie len pred stykom, ale aj pocas...

Moireal

Necuduj sa, ze jej to nepadlo zalahko. "Sorry, ale nechutis mi." Hm, je to dost neprijemne.
Btw., pocula som o detoxikacnych cipkoch, ktore zensku intimnu oblast uplne vycistia a vraj aj potom lepsie chuti. Aj toto mozete vyskusat. Mozno tomu nakoniec prides na chut. :D
Inak mi ten nazov temy pride ako ked decko povie: "nechcu mi pozicat hracku".
Na tvojom mieste, by som este skusila dopriat jej to potesenie. Ved ak aj ona ma za sebou zopar vztahov, tak sa to asi nejak "naucila mat rada". Pochybujem zeby jej to odzaciatku tak velmi chutilo...Skratka si na to zvykla.
A takisto sprchou pred tym nic nepokazite.

0vecka

adr1a ee este som nemal tu prilezitost... fakt je ze tych tekutin je u zenskej ovela viac a tiez je to tam take dost uzavrete pritom zalud sa da v pohode umyt... proste tieto dve veci sa fakt ze nedaju porovnavat....

mike2222

No ano ja jej do hlavy samozrejme nevidim, ale podla toho ako to robila si neviem predstavit, ze by to len predstierala, to sa podla mna v tomto pripade ani moc neda... A neda sa nou o tom ani normalne porozpravat ze ako to budeme riesit, jednak sa nevie otvorene rozpravat o sexe a navyse je urazena tak mi to chce asi nejak "vratit"... Mne to uz pride cele absurdne a som fakt zvedavy kolko to este vydrzim, aj ked okrem sexu este zatial fungujeme akoze normalne...

adr1a

Ovecka. Uz si robil oral muzovi? To o akych 5 kvapkach pises? Tych "kvapiek" je ovela viac (ved oral aj nejaky cas trva) a to nepisem o ejakulate..

0vecka

a saq je rozdiel medzi zenskym a muzskym oralom... zena je mokra a chlapovi vytecie tak 5 kvapiek.... imho to neni to iste...