Ahoj B-ee
Ak ti mozem pomoct, sem sme poslani aby z urcite dovodu :)
(to ze tvoje sny su rozdielne ako realita okolo teba, si sposobila tym ze si venovala vela energii duchovnym rovinam - je to akoby cesta, vela casu si travila spoznavanim cesty, smerovania, podstaty)
To je prva 1/2 tvorby (poznanie), druha polovica je zdielanie (vytvaranie).
Z toho ze citis ze chces ist na inu planetu citim, ze sa citis oddelena (este si sa nerozvinula/nezjemnila az po zivot samotny (a to sa prejavuje tym ze sa citis oddelena)).
Ja mam inak 25 rokov a kludne si s tebou mozem popisat o zivote :)
(inak choroby su len obranny mechanizmus, ked sa sustredujes na chorobu je to len pozorovanie prejavov - vsimni si skutocny zdroj (polopate povedane zacni si vnimat ludi pri ktorých sa citis zle - vtedy rozoznas ten zdroj a budes vediet s nim pracovat (opustit alebo zmenit) ten prejav ta opusti :)
(tuto zdrojovost a prejavovost (to co vidíme / to co sa skutocne deje) je lahko pozorovatelne napr. na nezodpovednosti ludi - narasta pocet nespokojných chorých ludi, narasta pocet nemocnic, narasta pocet doktorov, narasta pocet liekov, narasta pocet pacientov, narasta pocet doktorov, narasta pocet liekov atd atd atd krasne vidno ako odchadzame od zivota).
Len hlboke vynimanie nam umozni vnimat veci od podstaty.
Napr. to co robia mnohi ludia je, ze si neuvedomuju svoj zivot :) A tym padom ze sa necitia zodpovedny za svoj zivot sa spravaju nezodpovedne - robia zle kedy sa im zachce. Ked sa im to zlo vrati zo zvyku obvinia zivot, a castokrat este natruc spravia zle.. A znovu sa vrati viac zla atd atd atd nastava bludny kruh (samsara, vnorenie, neuvedomenie, spanie, stres, nevyrovnanost).
V skutocnosti existuje len zivot :) Ked nasilu vytvaram nieco co neexistuje, vytvaram iluziu, stoji ma to vela energie, vysiluje ma to, je to ustavicny boj, nefunguje to atd atd atd. (toto robime zo zvyku, neuvedomujeme si to - vedomy clovek vnasa do zivota len radost :_)
No a v praxi ak ti mozem poradit ako sa deziluzionovat (ako prestat vytvarat myslienky ako by veci mali byt) je vlastne .... tramtararaaaaaaaaaa : pokoj (opak tvorby/snahy) ... pokoj je prirodzeny, snaha nas od neho oddeluje :) (preto napríklad nefunguje chtic, snahou nedosiahneme pokoj) ... ten pokoj ziskas tak, ze ho nechas / dovolis mu prist.
atd atd tam je XY veci co sa ti mohlo stat, XY iluzii / kauzalit ... nerobime to naschvál, robime to prosto nevedome, zo zvyku (zvyk je automaticke JA).
mne sa to velmi pacilo ked sa raz jedneho mnícha pytali, ze co je vasou tvorbou? nic - nechat odist :)
(preto nefunguju riesenia na problemy - je to ako lepit deravy sud - bud ho navzdy ho budeme lepit, ale 1x pochopime co vytvara tie otvory na vodu).
(je to taka sranda, lebo aj odo mna ziskavas mnohe iluzie 8) preto ta moj clanok v skutocnosti nedokaze zmenit (vyriesit tvoje problemy) pretoze si sama tvorcom svojich problemov (konfliktov=rozdiel medzi realitou a ilúziou) ... snazim sa len dokrutit / rozsirit tvoju pravdu aby si poznala aka je tvoje "ja" prchave a premnlive a malililinke(obmedzene na jedno JA).. vsetko okrem reality pominie, preto akakolvek snaha popriet realitu je len iluzia.
atd atd bum prebudme sa ! pekny den ti zelam B-ee :)