Ahojte, mám 13 a zničený život. Už sú to 4 mesiace čo som si povedala že si život budem užívať naplno. Mať veľa zážitkov či už s priateľmi alebo s rodinou aby som mala načo spomínať ked budem stará. Veľmi mi na tom záleží. Ani si neviete predstaviť koľko krát som si povedala: Dobre, od zajtra si budem užívať každú sekundu. O 5 ráno vstanem pôjdem si zabehať, čítať knihy, byť so staršími súrodencami potom s kamarátkami, počúvať hudbu, vždy sa smiať, chodiť na túru, zdravo sa stravovať, učiť sa cudzie jazyky robiť s kamošmi sprostosťi proste DOKONALOST! Vždy prežiť BEAUTIFUL DAY. Vydrží mi to tak 9 hodín potom si zavolajú kamošky že pod hrať vybišku alebo futbal ale ja poviem nie. Chodia tam aj deviataci su fakt super je s nimi sranda a nie sú ako ostatný. Všetky kamarátky za nimi plakali a aj oni za nimi. Vraj že také milé bláznivé baby už nestretnú. Chcela som sa aj ja s nimi spoznať. Lenže keby som bola pekná... bavila by som sa s nimi a podla mna by ma mali radi ale je už neskoro už odišli aj ked sa spolu stále stretávajú. Mám 180 cm ,akné, krivé zuby a veľa iného. TO mi potom vždy zničí deň. Potom si pustím pesničku Over the Rainbow a začnem plakať a poviem si dobre, za mesiac sa zbavím akné a začnem sa znovu s nimi baviť. Dakedy som bola úplne obľúbená. V 9. chcem plakať za krásnymi zážitkami, ale čo za 2 roky. Mám v hlave úplny zmätok. Neviem či sa mám úplne izolovať, alebo pokračovať v tomto beznádejnom snívaní. Nemám ani žiadne životné ciele . Iba byť šťastná ale nechcem zase tak začínať. Možno ked nebudem mať akné ale to budem možno už v 9-tke. Asi to nechám tak ale na 100 percent som si istá že zase si poviem budem žiť naplno a hovno z toho. Som na dne. Najradšej by som chcela byť v 3 triede a začínať odznova. Dnes som našla obrázok a ten ma zmiatol ešte viac. Deviataci na konci roka spievali pesničku ktorú si sami skladali bolo tam niečo také že dakujeme že sme mohli byť 9 rokov medzi vami. Rozplakal som sa. No čo už asi sa budem životom len tak potácať. Toto leto som si chcela užiť len ak ho zabijem týmto ostane mi už iba posledné leto na základke a ak ma vtedy osvieti tak ma porazí. Neviem či sa mám baviť a tak ale potom yase sa dačo stane a zase budem na dne a stále do okola. Nechcite sa cítiť tak ako ja. Prečo musí byť život taký krátky? Celé dni sedím pri tablete. A že ja chcem spomínať :(
Zničený život
dievca zlate, mas 13!!! je normalne byt zmateny a citit sa vselijako, ved si len na zaciatku nevies poriadne kto si co od zivota ocakavas! jedine co vies je ze ocakavas od seba vela naraz a hned a ak nemas vsetko, tak radsej nech nemas nic?! ved trochu spomal, rob male krocky dopredu. nemusis hned bezat, hlavne sa hyb! najdi si nejaky kruzok, nejaku zalubu, rozvijaj sa, uc sa nieco nove, nieco co ta bavi...tes sa z kazdeho hoci aj maleho pokroku! je teplo, chod na kupalisko, na prechadzku. stretni sa s kamoskami na zmrzku. chodte na vylet do prirody-polnemu zajacovi je suma jedno ci mas akne...a kamaratkam-ak su normalne , tak tiez:)...ber to pomaly, a nebud hned sklamana ak nenastane obrovsky pokrok zo dna na den!tes sa z kazdeho jedneho uspechu! uz len ak vytrcis paty z domu a pojdes s kamaratkami na hodinu von, tak sa za to pochval! ani Rim nebol postveny za 5 minut-dokonca ani za den:)
ja som tiez kedysi mala 13 , nosila som okuliare a bola som mala baculata "bifloska", chlapci ma moc nebrali lebo som nebola velmi pekna a az "moc mudra", po par rokoch sa karta obratila :P...mas este vela pekneho pred sebou! faza "skaredeho kacatka" prejde a bude z teba kocka:)
*vyhrad si cas a vytvor si vztah so sebou
Ked si vela casu pri tablete najdi si polhodinku a vygoogli par pribehov zvysnych 50% percent populacie ktory sa maju horsie ako ty. nie preto aby si z toho mala "depku" ale aby si pochopila ze pre niekoho su tvoje problemy malichernosti a ked ich tak prijmes aj ty velmi sa oslobodis. Myslim ze tvojim hlavnym problemom je ze ty sa nemas rada. Je super travit cas s kamaratmi ale vyhrad si cas a vytvor si vztah. spomenula si behanie, to je super sposob len nepolav a rob veci pre seba. maj sa rada aj svoje telo take ake je a zi bez zabran a nejakych komplexov :) sme tu na to naozaj kratko a co si myslia ostatni ta vobec nemusi zaujimat. zijes zivot sama za seba a nesuhlasim s nazorom ze by ti k stastiu pomohol nejaky vztah. v prvom rade musis byt spokojna sama so sebou lebo ak nie si vyrovnana, budes mat aj nevyrovnane vzztahy. drzim ti palce. (a ak by si mala pocit ze to nie je lepsie, porozpravat sa s psychologom nie je na skodu. nie je to hanba aj ja tam chodim :) dokonca dost casto a citim sa lepsie a zivot ma bavi.uzivam si kazdy den) tak vela stastia ;)
Nedáš tu svoju fotku? Možno si veľmi krásna, len sa veľmi podceňuješ. Nemáš zničený život, len máš malé depresie z toho, že každý deň máš o ničom. To nevadí. Ak ti na živote záleží, tak choď von a nájdi si niekoho, komu by si sa veľmi páčila, aby si sa tak nepodceňovala a ži s tou osobou každý deň. Potom budeš mať veľa krásnych spomienok. Ak tá osoba bude chlapec, tak sa možno do neho zamiluješ a budete žiť tak krásne...
"Yes... It was a beautiful life."
navstiv psychologa. Vazne. Nemas ziadny zniceny zivot, len riesit hovadiny. Dookola.
Mozno by na toto pomohol aj velky bic a maly dvor... :-D