Som divný?

Príspevok v téme: Som divný?
Jesuz

Odmalička som bol chudy, všetci ma chceli vykrmovati
Babky rodičia doktor, ale bol som decko "takže nič hrozne".Ale teraz budem mat 20 rokov, meriam 175 a vaha 53kg, telesny tuk0,5%, bol som u všeliakych doktorov atd. parkrat som skušal aj cvčenie+stravu s obsahom vela bielkovín uš som sa dostal na 58 ale stratil som to okamzite po 7 dnovej chorobe. Jem všetko!(okrem uhorky)
Snazim sa zjest dost ale niekedy mam pocit ako keby ani jest nemusím(čo je hlupost)ale kludne jeden den proste nemusím. Najradšej by som jedol akurat kolko chcem a nie sa prejedat na silu + stale žiadne výsledky.Viem že takto problemy mavaju skôr baby/ženy ale proste už neviem.

Gima

Vaše slová sa stávajú vašimi skutkami...

...pretože ako raz povedal Mahátmá Ghándi, učiteľ „sily duše“: „Tvoje myšlienky sa stávajú tvojimi slovami, tvoje slová sa stávajú tvojimi činmi, tvoje činy sa stávajú tvojimi zvykmi, tvoje zvyky sa stávajú tvojimi hodnotami a tvoje hodnoty sa stávajú tvojim osudom.“

Každú minútu vyslovujete slová, ktoré vyjadrujú vašu náladu, pocity, myšlienky a možno si ani neuvedomujete si ich silu. Vedia ovplyvniť váš osobný, ale aj okolitý svet. Vďaka tomu sa môžu stať silným nástrojom na dosiahnutie úspechu a na žitie silného úspešného života. Pomôžu vám povzniesť každé úsilie, vzťah, bežný deň alebo zážitok na nový level. Uvedomte si hodnoty svojho života aj vďaka týmto inšpirujúcim citátom :

1. „Najdôležitejší deň v tvojom živote je deň, kedy sa rozhodneš, že si sám pre seba dosť dobrý. V ten deň sa oslobodíš.“ (Brittany Josephina, životná koučka)

2. „Tie najdôležitejšie veci v živote nie sú veci...“ (Neznámy autor)

3. „Konajte tak, akoby zlyhanie bolo nemožné..." (Dorothea Brande, spisovateľka)

4. „Keď sa pozeráte na to, čo v živote máte, vždy budete mať viac. Ak sa pozeráte v živote na to, čo nemáte, nikdy nebudete mať dosť." (Oprah Winfrey, moderátorka)

5. „Ak uveríš vo víťazstvo, aj víťazstvo uverí v teba. Riskuj všetko, chop sa príležitosti a odmietni všetko, čo ti ponúka svet pohodlia." (Paulo Coelho, spisovateľ)

6. „Vážte si sami seba natoľko, aby ste povedali : "zaslúžim si šťastie"...a odídte od ľudí, ktorí vám v tom bránia. " (Jerico Silvers, poet)

7. „Dnes zatváram dvere od svojej minulosti, otváram dvere k mojej budúcnosti, zhlboka sa nadýchnem a vykročím za novým životom. (Neznámy autor)

8. „Cesta k úspechu vedie cez obrovské a odhodlané činy.“ (Tony Robbins, podnikateľ a filantrop)

9. „Pamätaj, že úspech je odmena za drinu.“ (Sofokles, antický filozof)

10. „Nikdy nenarazíte na prekážku či výzvu, pokiaľ nemáte schopnosť prekonať ju. Nikdy. (Rhonda Byrne, spisovateľka)

Je ideálne, ak si motivačné slová či citáty prečítate každý deň, hneď ako vstanete alebo pri príprave rannej kávy. Navodíte si tak už zrána pozitívne myslenie, ktoré pretrvá celý deň, pretože hocaká karmická myšlienka (či už pozitívna alebo negatívna) sa naplní skutkom.

pomocnica

Andrea-vyplnila som ho. A máš tam jednu chybičku-namiesto aj máš ja. :) Ale inak by som potom ak by si to tu mohla napísať bola zvedavá na vyhodnotenie.

andrea000

Prosím o vyplnenie môjho krátkeho dotazníka, kvôli školskej práci. Veľmi mi tým pomôžete ak tomu venujete chvíľku svojho času. Ďakujem. :)

www.survio.com

Gima

Mne k pribratiu ako 16 ročnej pomohli injekcie z lekárne pod názvom Milgama N. Vraj obsahuje všetky vitamíny skupiny B, ktore sú potrebne k naberaniu váhy a k správnej výžive. Z lekárne mi to dali vtedy zadarmo. Alebo sa niečo doplácalo.

Jesuz

Ako som vravel, u doktorov som uš bol všeliake testy, štitnu vpohode na proteinových drinkoch som bol ale nevydržal som dlho byvalo mi stoho špatne, prehanalo ma.Ale zabudol som sa zmienit že moje telo nespracúva tuky, to mi zistili pri vyšetrovaniach ale zo všetkeho ostatneho by som mal priberat ...

Moireal

Taketo problemy praveze vacsinou baby nemavaju. Baby musia mat tuk kvoli tehotenstvu, takze pre ne bude vzdy problem schudnut a nie pribrat aj ked si aj take co nepriberu. Podstatne je ci sa citis zdravy a silny. Kazdy ma inu stavbu, Tiez poznam jedneho, ktory je na tom ako ty, akurat ma uz po 30tke a povedal,ze asi bude musiet zacat s tymi proteinovymi drinkami a tak lebo je stale drobny. Ale zjavne ma aj nejake zdravotne problemy. Tak skus nejake tie vysetrenia ako ti tu radia.

dalsi

Skus sa porozpravat s lekarom na vysetrenie stitnej zlazy, ci nemas hyperfunkciu. Vtedy telo tvori prebytok hormonov, mozes zjest aj vola a tenky budes ako paratko.