Som až taký zlý človek?

Príspevok v téme: Som až taký zlý človek?
Adžik

Zdravím,mám 15sť rokov a neznášam Alkoholické nápoje a cigarety.momentalne končím ZŠ a idem na Strednú.Mám taký problém, o ktorom rozmýšlam už dosť dlho.Spolužiakov mam takých "Veľkých" frajerov a spolužiačky "Veľke" curvy a Stále chodia vonka po škole Piť,fajčiť atd. volájú ma ale poviem že nie. a Potom ma posielaju do všeho možneho.V škole sa so mnou normalne Bavia ale na FB by ma aj skopali.Napríklad Včera. na Rozlučkovej som bol. potom sa dohodli o 16stej a ja som nešiel.Išiel som na zápas a po zápase do posilky a Potom čo som čítal na FB tak ma majú poniektorý za Zlého človeka. Ale vškole som im bol dobrý,keď som im pomáhal na písomných prácach alebo DU. čo si o Tom myslíte vy? Som zlý človek? Namiesto Alkoholu radšej idem do Posilky alebo zoberem cesták a idem si niekde .. Ale asi to nevedia POCHOPIŤ.. Čo mam robiť ?ˇ
Ďakujem :)

Okoloidúci

P.S. Keď si taký dokonalý, aby ti časom nechýbali sociálne kontakty, skúsenosti a znalosti, to potom už ťažko dobehneš. Však piť a fajčiť s kamošmi nemusíš, nik ťa do toho netlačí, len sa nad nich nevyvyšuj.

Moireal

Kasli na to, co si o tebe myslia. Chod si za svojim. Nechces s nimi travit cas, tak kasli aj na ich nazory.
Nikde nieje pisane, ze musis byt ako oni. Bud autenticky a bud sam sebou a neboj, niesi zly clovek.
Kazdy ma totiz daky nazor, ktory ma mozno aj strach povedat.
Urcite si najdes kamosov, ktori budu tebe podobni.

usmevny_den

ak toto nie je vymyslené, tak áno, si zlý človek, lebo všetkých odsudzuješ ako zlých, tak sa zamysli nad sebou, ono je to tak že niečo z toho čo nám vadí na iných máme aj my, ideš na strednú, prídu noví spolužiaci, tak skús s nimi nadviazať normálne vzťahy, určite nie všetci pijú a fajčia a nie všetky slečny sú promiskuitné :)

0vecka

imho niesi zly clovek len riadny truhlik... tu nejde o to nepitie a nefajcenie ale o ten postoj... to akoze vsetci do jedneho piju fajcia a sexuju za peniaze??? mal by si sa nad sebou fakt zamysliet... Typujem ze tam budu asi aj ine prejavy ktore ich na tebe seru...

skratka ked mas o nich takyto nazor tak sa necuduj ze ti neblahorecia

dalsi

mimochodom, kasli na cely FB a usetris si polovicu pseudoproblemov, co si tam vytvarate.

Pocet skutocnych priatelov neni cislo na facebooku. Ale ludia, co ich nosis v srdci a vedia stat pri tvojom boku. A ti, ktori su tam, nepotrebuju, aby si bol na facebooku.

dalsi

Kasli na nich. Nepotrebujes ich. Oni potrebuju teba.

Ked sa chces s nimi tak druzit, povedz im, ze mas uz ine plany. Ze ides do tej posilky. A ak oni idu pit, nelaka ta, mar prepitu pecen. Ale ak chcu, mozu sa pridat a ist do posilky....

Uvidis, kolko sa ich zacne vyhovarat, ze nemaju cas. Zakazdym, ked budu ta chciet oni volat, tak to zvrtni a volaj ty ich na to, co teba bavi.

To, ze mas takyto zivotny styl a nepijes, nefajcis... je len dobre. Mas vlastny rozum a nemusis byt ovca, ktora musi ist so stadom.

Vzdy je niekto, kto tvori hlavu partie. Ty si vytvor partiu vlastnu, s vlastnymi zaujmami. A situacia sa obrati.

zuzi74

Hladaj si inych kamaratov, ktori maju podobne zaujmy ako mas ty. Tie tvoje su urcite lepsie a zdravsie ako fajcenie a pitie.

alesandra

Nerieš ich a nezaobraj sa nimi. Pokiaľ je pravda, to čo píseš, že nefajčíš a hlavne nepiješ - tak v mojich očiach si ÚŽASTNÝ chalan a maš moje waaaw:) Lebo v dnešnej dobe najsť chalana, co nema rad chlast je ťažke.
A určite nie si zlýý človek. Hlavne sa nedaj stiahnuť nejakou bandou chlastačov na strednej a nezačni sa správať ako oni.