Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Biolampa ...pomaha?...skusenosti?

fiona

yyyy, to naozaj ti pomohlo na tie condylomata biolampa, a bude to ucinkovat ked to ja mam vo vchode do posvy? kolko cca stoji ta lampa a kde sa da kupit?

yyyyy

Ja mám tiež dobré skúsenosti s biolampou. Kedysi som mala okolo genitálií a konečníka bradavičky, išlo o nejaký neidentifikovateľný výrus. Vyskúšala som všetko možné, aby mi zmizli, ale nepodarilo sa ich zlikvidovať. Nakoniec som vyskúšala biolampu a po nej mi krásne poodpadávali a mala som pokoj aj zo svrbením. Predtým než som ju vyskúšala som neverila tomu, že by môhla pomôcť, ale teraz potom už verím v čokoľvek.

Alternativa

Kdesi som citala, ze biolampa by sa nemala pouzivat, ked su este v pokozke stehy. Vie to niekto potvrdit?
Pomaha hojit akekolvek povrchove ranky, aj rany napr. typu prelezanin. Zmiernuje prechladnutie, ulahci priebeh bronchitidy, zapalu hrdla, atd. Moj problem v jej pouzivani je v tom, ze mi pride na rozum jej pouzitie, ked problem pominie :D.

Ivka 1

Každý deň som mu to nasvecovala 2 x 15 min. Jazvy sa aj prvý krát aj po druhej
operácií veľni rýchlo zahojili a teraz skoro ani nie je poznať,kde to mal rezané. Okrem toho som mu to striekala
sprejom z aloe a propolisu a natierala
aloe gelly.