ma niekto neake skusenosti z biolampami ? pomohli vam ?
Biolampa ...pomaha?...skusenosti?
Biolampa je dobrá, pomáha na mnoho vecí, ako sú kožné choroby, jazvy, bolesti hlavy, zubov, pri prechladnutí, nádche, bolesti hrdla. Samozrejme záleží na tom, či máte k dispozícii aj farebné sklíčka, ktoré sú na ďalšie rôzne problémy.
je ešte lepšia lampa ako bio.pomáha na všetko
ešte poradím: skús používať korektory. Veľmi je dobrý od dermecolu Corektor klinical. dlho vydrží, skvele kryje a je to aj na kožné choroby.
maarkaurel-horské slnko neoužívaj, lebo tie biele miesta budeš mať len červené. Na tvojom mieste by som sa neopalovala vôbec. Tam už nemáš pigment a vždy to ostane biele. a ak sa budeš opalovať budeš mať veľky rozdiel medzi zdravou a postihnutou pokožkou. pre teba je teraz lepšie mať čo najbledšiu pokožku.
mam dilemu a preto sa Vas chcem opytat,ja bi som potreboval UV-B svetlo teda horske slnko ale niekde som nasiel vijadrenie ze to uz je zastarale a ma skodlive UV-C ziarenie ze modernejsie riesenie je bio lampa,lenze tu citam ze nema opalovacie ucinky ktore prave potrebujem, ide o liecenie Vitiligo straty pigmentu na kozi. Dakujem za info.
Fiona, naozaj mi pomôhla. Mne nepomáhalo nič, len biolampa. Zoženieš ju u súkrom.doktorov, možno aj u svojho gynekol. Po tom ako mi pomôhla , tak som si ju kúpila za 15000.- a to bolo už veľmi dávno asi tak 9-10 rokov dozadu.
biolapma je vynikajuca vec, pomaha naozaj pri roznych problemov, na akne, jazvy, ranky...rychle hojenie, mojej maminke pomohla pri bolesti klbu, ci palcu na nohe, taktiez pomohla pri bolesti zubov, ma naozaj siroke vyuzitie
TATO LAMPA POMAHA SKORO NA VSETKO MAM S TYM VELMI DOBRE SKUSENOSTI A POMAHA AJ NA RYCHLE HOJENIE RAN A JAZIEV.
pravdaže účinok to bude mať ak to budeš robiť akokúru napr . každý deň 4 sedenia , v priebehu 5 dní,