Ako dobehnúť chrípku, aby ona nedobehla nás?

Táto diskusia patrí k článku: Ako dobehnúť chrípku, aby ona nedobehla nás?
Ako dobehnúť chrípku, aby ona nedobehla nás?

Spolu so sychravým a chladným počasím prichádza i „chrípková sezóna“, ktorá dokáže poriadne otráviť život. Krátke rukávy, tenká bunda a potom stačí málo – chladné rána a večery prinášajú so sebou nachladnutie a chrípku.

marosko

Ano nie je nad prevenciu. Stara klasika. Jest cibulu, cesnak, chren, orechy,med. A antioxidanty" cervena repa, cierne ribezle pripadne cucoriedky... atd. A potom samozrejme vsetka ostatna zelenina a ovocie a tiez obcas aj nejake to masko. A hlave pamatat na to, ze nezijeme preto, aby sme jedli, ale jeme preto, aby sme zili.

Nika3245

Pri týchto prechladnutiach sú najlepšie babské recepty :) S prírodou si určite poradíme lepšie. A netreba zabúdať ani na prevenciu. Ja som pred zimou natrafila na jeden dobrý článok. Písali v ňom o novej rastlinke moringe. Je výnimočná tým, že pomáha pri rôznych ochoreniach a obsahuje veľa vitamínov, antioxidantov a minerálov.Čiže ideálna prevencia. Tak som to teda riskla a objednala si. A výsledok? Je Január a ešte som nebola ani len nachladená, a dávam ju už aj deťom :) -odkaz odstránený-