Prosim vás o radu :( mám 13 rokov a mam na bokoch také ostrejšie zuby a to s cukrikov -,- , je to niečo ako upíri zub som z TN kraja a nechcem moc strojček :( nešlo by to inak ? :o
Zuby medzery medzi nimi a niečo ako upirie zuby
A čo bol s druhou, tak prišiel "domov" taký opitý, že si ľahol k svojej budúcej "svokre". Nesťažovala sa:-) Ani jedna, ani druhá:-)
Hovoril mi, že vraj mal aj priateľku, raz s ňou bol celú noc a na druhý deň už bola chladná, tak utiekol. Mal šťastie, lebo na druhý deň ho chcela predstaviť svojej rodine:-)
Jeden kamarát má vo všetkých zuboch také tenké kanáliky, dokonca aj v predných.
Asi to bude Drakula krížená s upírom.
Bol raz aj u zubára, ale tomu prišlo nevoľno a musela ho odviesť sanitka.
Tak z vŕtania nič nebolo:-)
Hlavne sa pozri, či v tých zuboch máš aj také tenké duté kanáliky. Ak áno, tak si upírom. Síce aj bez tých zubov by si ňou bola a nejakému chlapovi raz budeš isto piť krv, ale o tom je život:-)
Ina moznost ako strojcek nie je. Ak neveris, spytaj sa svojho zubara. Ale pri takomto rozostaveni zubov nebudes mat strojcek (pokial to bude fixny) dlhsie ako dva roky. A tie dva roky uplynu tak rychlo, ze ani sa nenazdas a strojcek pojde prec, uvidis. Len si predstav, ze v 15-tich budes mat najkrajsie zuby z celej triedy a hviezdny usmev. Alebo si ich chces nechat take krive az do 30-tky? Pripadne do konca zivota? To hadam nie! Krive zuby, najma ak su krive pre nedostatok miesta (velke zuby v malych ustach), byvaju aj velmi tesne rozostavene a kvoli chybnemu a tesnemu rozostaveniu zvyknu byt taketo zuby nachylnejsie na tvorbu kazu ako zuby rovne. Takze cim skor sa zuby upracu do normalneho rozostavenia, tym lepsie. Strojcek si mozes vybrat s kovovymi alebo keramickymi breketami. Tie keramicke by boli vo farbe tvojich vlastnych zubov a budu menej napadne ako kovove. Ked som chodila na strednu, tak u nas mali niektori strojceky a nikto sa im nevysmieval. Ja som robila predavacku so strojcekom. Mala som krive zuby od 12-tich, ale rodicia nemali na strojcek peniaze. Tak som si ho dala urobit az v dospelosti a mala som kovovy. A chodili tam zakaznici a nikto sa mi nesmial, dokonca mi niektori strojcek pochvalili. Kolegyne mi rozpravali zazitky so strojcekmi z puberty, ale nevysmieval sa mi ozaj nikto. Takze nejakeho vysmechu kvoli strojceku sa nemusis bat. A uvidis, ze nebudes jedina z triedy a urcite bude mat este aj niekto iny okrem teba na zuboch strojcek bud teraz, alebo o par mesiacov. Kto vie, kolki pridu po prazdninach do skoly so strojcekom na zuboch? V takom Rakusku ho ma kazdy druhy teenager, ale aj niektori dospeli.