Ahoj baby.mam riedke vlasy a v poslednom case mi zacali dost vypadavat.tiez dlzku vlasov mam viac ako rok vzdy rovnaku aj ked som sa davala podstrihovat nepomohlo.prosim poradte.
rast a hustota vlasov.poradte prosim.
dihydrotestosteron a nedostatky niektorych vitaminov B(hlavne pantotenicka kyselina) sposobuju rednutie vlasov.
Znizenie hladiny dehydrotestosteronu sa da doplnanim zinku a pitim silneho caju z korenov zihlavy.
Velke davky pantotenickej kyseliny(2x500 mg) a lebo aj ine zmesi B vitaminov pomozu(pozri napriklad na to, co som kedysi dovazal a predaval -odkaz odstránený-
Tiez kremik je dolezity(silicium, silicone) ktory sa nachadza aj v listoch zihlavy ale hlavne v praslicke, z ktorej silny caj doda dostatok pre telo.
no to je rada za vsetky drobne antikoncepcia na vlasy
prosim pomozte mi...ja mam velmi huste vlasy len som si ich dala strasne moc preriedit a teraz nemam skoro nic s mojich hustych vlasov na hlave..neexistuje nejaky pripravok nato aby rychlejsie rastly alebo nejak zhustly..
mne na vypadavanie vzdy pomoze b-komplex. vypadava mi tolko vlasov ze ked si po nich prejdem rukov asi 15-20 ich vypadne.b-komplex mi s tym vzdy na cas pomoze
skus si kupit tablety ZINOK.po troch tyzdnoch uvidis nejaku zmenu.Ja to tiez uzivam a vidim rozdiel