Dobry den, pred vcerom som mal kliesta pri kolene mol som ho tam max 8 hodin mal som to uz pri nom trocha cervene a nacecany nebol porusil som to ze som ho vybral krutenim tamponom s mydlom ale jak som 2 krat zakrutil hned vybehol von uz nezil teda aaspon som videl ze sa nehybe mam 15 rokov jak som ho vybral som to dezinfikoval mal som to cervene a este to stale mam ale uz viditelne menej mozem byt nakazeny ?
Kliešť
tak to si ma riadne pobavila teraz :D ale akoze mozne to je :D
no on vypusti par sliniek a mas to :D na to mu staci ozaj chvilocka. to neustriehnes. comu ale ozaj nerozumiem je, ze nedavno mal priatel kliesta, ale on tam uz musel byt par dni, bol plosky a akoby uz mrtvy :D to sme nepochopili. co sa s nim mohlo stat? ale sice boli sme na chate a dost sme popili, tak moznoze aj z tej alkoholickej krvi sa ten kliest dopil :D
vsak moze sa prisat a moze potom odpadnut. on nemusi byt zavrtany dlho, aby ta nakazil.
tak ale nie kazdy kliest, ktory sa na teba zavesi, aj prenasa boreliozu. je to o nahode skor.
presne ako pises. pricucne sa na teba, nakazi ta a odpadne. a si tam, kde si nechcela byt.
nemyslim si, ze je realne, aby clovek dostal boreliozu bez zakliestenia. mohla si ho mat a ani o tom nemusis vediet, odpadol ti, to uz nezistis.
Ja s tym mam nejake skusenosi
ked uz je tato diskusia tu obnovena, chcem sa spytat, ci niekto ma boreliozu aj bez toho, aby mal niekedy kliesta. mne sa to stalo a celkom to nechapem.
Thanks for the guide fileexplorerwindows.com open file explorer in windows 10.
this design concept creates paperio2.io visually captivating and environmentally conscious living spaces.