Flaky od avivaze

Príspevok v téme: Flaky od avivaze
frogisak

Ahojte, pred niekolkymi dnami ma skoro trafil slak. Po vyprani siat mi pracka zanechala prekvapenie a to jemne sive flaky hlavne na bielom obleceny. Zistila som ze to je od avivaze pouzila som avivaz FRESH. Zistila som to tak,ze ked mi tricko na ktorom je flak vyschlo privonala som k flaku a citila avivaz a ked som privonala mimo flaku na ciste miesto tak som avivaz necitila. Skusala som to aj rucne s pracim praskom ale flak ostal oprala som pradlo znova a cakam kym vyschne ale ako pozeram na biele tricka flaky ostali. Viete mi niekto poradit prosim? Dakujem za kazdu radu.

marcka_64

Skús to ešte raz preprať, prípadne aj s nejakých odstraňovačom. Mi napadlo, že či si tam nedala viacej aviváže, alebo či nebolo príliš veľa prádla v práčke.

zandriara

od avivaze sa mi to este nestalo ale od kapsul na pranie, tak som to dala este raz a uz je to ok. pripadne vyskusaj ten prostriedok na flaky, savo je tiez na pranie :)

Kýčera

Skús to oprať len s práškom a pridaj odstraňovač na fľaky určený na bielu bielizeň - Ariel,Vanish,...aviváž vynechaj, príp. zmeň značku. Ak to máš len na 1 veci, mohla by si to skúsiť so špeciálnym mydlom na odstraňovanie fľakov alebo si skús nájsť nejaký šetrný prírodný spôsob na nete.