Dobrý deň.
Potrebujem poradiť. Na intímnych partiách sa holím každý deň, no vždy po holení mi koža začne krvácať a urobia sa mi tam pupáčiky. Ešte aj na druhý deň to mám podráždené a celé červené. Samozrejme, žiletku mám vždy čistú a ostrú....
Je to dosť nepríjemné, hanbím sa za to aj pred priateľom. Prosím o nejaké rady na prípravky čo tomuto zabránia, alebo hocijak iné rady.
Ďakujem :)
Holenie
To je individualne. Podla toho ako tvoja pokozka reaguje. Skus si zajst najprv do lekarne a opytaj si nejaky krem na podrazdenu pokozku. Popripade skus nejake ine depilovacie metody :D kt. su siceo dost bolestivejsie ale nebude ti pokozka krvacat. Inak ti neviem poradit. Kedze mas asi strasne jemnu pokozku a chlpky v tychto partiach su dost hrube, nejako to nejde dokopy a je jasne, ze pokozku budes mat velmi podrazdenu a bude krvacat. Skus si to potierat kremom a uvidis co a ako. Odporucam tiez pouzivat nejaku penu alebo nieco na holenie aby to znizilo trenie ziletky o kozu.
Ako často je zdravé sa holiť?
Každý deň sa holiť? Ta tvoja pokožka je total podráždená! Načo sa holiť každý deň? Len kvôli chlapovi? Mala by si s tým okamžite prestať!