Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

17 panic a neviem sa ani urobiť

Príspevok v téme: 17 panic a neviem sa ani urobiť
JUUUP

Dobrý deň volám sa Jakub mam 17 rokov a som panic mojim najväčším problémom je to že som od malička mal veľa operácii okolo brucha močových ciest a penisu. Masturbujem už od 14 rokov a iba pár krát som sa urobil a to som nestriekal iba to vytieklo. Nemám predkožku môžeto bbyťttým?? Prosímdajme mi nnejaké vaše rady ako si mam správne honit aby som sa už poriadne vystriekal hanbím sa za to ze som asi iba jediný chalan s partie ktorý má takéto problémy.. Za odpovede ďakujem :)

trolala1

tieto rady od poboznych su neskutocne vtipne :D masturbacia je zdrava a ked mas daky problem treba ist proste za urologom

bella21

Túžiš už po deťoch? Tak aký problém?

Nehoň si. Načo je to dobré? Skôr ako pripravovať sa takto na sexuálny styk, by si sa mal pripravovať na čistú lásku s dievčaťom. Muža nerobí mužom, že sa vie "vystriekať", ale že je čestný, dobrý a neuteká pri problémoch. Zaujímalo by ma, koľko z tých všetkých chalanov z partie, čo nemajú Tvoj "problém" by v prípade, že by si našli priateľku:

- dokázalo chodiť s priateľkou pred svadbou čisto = schopnosť muža ovládať svoje pudy

- ak by od priateľky žiadalo sex, bolo schopných sľúbiť priateľke manželstvo = čestnosť muža

- v prípade, že by ich priateľka otehotnela, nezutekalo = zodpovednosť a skutočná dospelosť muža

Len toľko je totiž v Tvojej partii skutočných mužov. Chválenie sa striekaním, cool oblečením a ktoviečím ešte (fajčenie, alkohol, drsný výzor a pod.) - tak to všetko je len falošný obraz muža, také hranie sa na muža. Skutočný muž si váži ženu a neberie ju ako hračku na dokazovanie si svojej mužnej sily a uspokojovanie svojich chúťok. Chceš byť tuctový alebo iný?