hojAhojte,
Som v usa so 6 dalsimi ludmi....4 z nich som spoznala pred odletom do usa...sla som na 3 mesiace na work and travel
Ked som odchadzala zo slovenska myslela som ze moje depky skoncia ked budem mat okolo seba mladychh ludi ...ze odkukam od nich ako si uzivaju zivot oni a naucim sa ich navykom a ked sa vratim budem zit lepsi zivot..a aj moj vztaj s priatelom sa trochu zlepsi...prwtoze ked som mala depky a ked som bola smutna dost dom mu liezla na nervy kedze on bol vacsinou pracovne vytazeny a tak..lipla som na nom a myslela som na to ze si odomna oddychne a aj ja prestanem byt na nom zavisla.... Som v USA so 6 ludmi .je s nimi sranda su skvely ale ked sa smeju alebo zabavaju ja sa smejem nasilu len aby sa nepytali a necudovali ze som smutna a nemam sa s nimi o com bavit....
Co bybdakto dal za to ze je tu a ja si to vobec neviem uzit...nemala som tu ist..dost to lutujemm...mam pocit ze tu prekazam lebo sa nebavim ...mozzno aj ti ludia su povrchni ale najprv sa snazim najst chybu vo mne....chyba mi tu moj frajer ale ked si predstavim ze som doma pri nom a prekazam mu a vadim tak radsej chcem byt tu .... Proste nechcem vyzerat trapne a poviem to prehnane ale mam pocit ze vsade prekazam.....kde pridem...ako tu mam vydrzat a nebyt otravna pre ostatnych dajte mi prosim nejake tipy prosim :(