Gynekologický problem alebo nie?

Príspevok v téme: Gynekologický problem alebo nie?
lucka111

Ahojte už som tuzakladala fora no skúsim to ešte raz potrebujem poradit možno a tým má niekto osobnú skúsenosť, obvodná lekarka mi náhodne zistila krv v moci ale mikroskopicky a vraj tam mam nejaké bakterie ktore však niesu potrebné liečit antibiotikami nic ma nebolí cítim sa normálne, mam sa objednat na urologiu no veľmi ma to vystrašilo pretože ja som taký typ človeka ktory si často namýšla choroby a fakt sa bojim čo mi je sestrička mi povedala že to môže byt aj s nejakého gyn.problému doktorka zase povedala že ak krv nieje viditelna tak to nieje s gyn.hladiska čo si myslite vy? Mimo menzes som nekrvacala ani nešpinila u gyn som bola pred cca mesiacom prosim poradte mi

lucka111

Lenže dr.mi povedala že tych krviniek tam je dosť že 90 povedala , sestrička mi povedala že to môže byt aj gyn.krv doktorka zase povedala že ak ta krv je len mikroskopicky tak nie fakt tomu nerozumiem a mam strach proste čo somnou je mala som aj nejake bakterie ale tie že netreba liečit antibiotikamy

mrcina

nejde o to ze si mala v moci trosku krvi, ale o to, ako to riesis a ako hystercis...
sem tam trochu erytrocytov v moci sa najde, nemusi to vobec nic znamenat ale ty z toho robis kovbojku na pokracovanie uplne zbytocne
prestan sa tolko pozorovat, lebo scvoknes nadobro a uplne zbytocne

redka

Krv v moci je priznakom zapalu obliciek, mocoveho mechura... Lieci sa to antibiotikami... Tak nemaluj hned certa na stenu a rob ci ti povie lekarka...

lucka111

No velmi sa bojim co mi je a bojim sa ci to nemoze byt nieco s maternicou alebo krckom alebo ja neviem, hej liecbu mi zmenili ale ja som sa dr pytala a ze zo psychyky krv v moci nebyva....

joleen

Pekné pôjdeš z urologom ten či ťa ta vyšetrí to bude určite niečo s obličkami. Pijes denne dosť tekutín? Z gynekologickeho hľadiska to nebude

joleen

Dokedy to budeš robiť? My ti tu diagnozu nestavime máš už termín u urológa tak počkaj a výdrž pokiaľ sa tam nedostaneš! O čo ti vlastne ide? Nie a nie nechať na pokoji tu záležitosť tvoju