Moderné ženy

Príspevok v téme: Moderné ženy
Madanka99

Čo je to s vami ženy? Ja mám 22 rokov a mám takú ,,smiešnu" predstavu o ženách. Podľa mňa majú byť verné, zodpovedné, mali by sa o seba starať pre to aby boli zdravé, nemajú piť a fajčiť, nemali by sa obliekať extrémne vyzývavo a používať neslušný slovník. Mali by byť milé a správať sa ako princezné v každej situácií, vážiť si samú seba. Celé roky som sa snažila nájsť si kamarátku ktorá by bola presne takáto. NORMÁLNA.Spoznala som veľké množstvo žien a ani jedna jediná nebola ako žena. Ako je možné že nedokážete žiť bez toho aby ste ohovárali iných ľudí.Ako je možné že toľko úžasných chlapov je nezadaných lebo nemajú plné peňaženky a nepijú. Prečo sa správate tak ľahko a zvediete aj priateľa svojej najlepšej kamarátky. V každej inej žene vidíte len konkurenciu nič iné.cvičíte preto aby ste boli viac príťažlivé namiesto toho aby ste sa starali o svoje zdravie. Neviete koho si vážiť. Nevážite si nič okolo seba. Nemáte už žiadnu zodpovednosť. Rodina je pre vás na druhom mieste....dalo by sa to písať do nekonečna. Som obyčajná žena a celé roky som sa napriek svojím zásadám prispôsobovala každej jednej aby ma mali radi. Tak to ľutujem. Ohovárala som a pila som len aby som zapadla. Som nahnevaná na všetkých ľudí čo som za posledné roky stretla a hlavne na seba za to že som dovolila aby menili moje pravé ja. Brzdilo ma to v tom aby som zistila čo chcem a kto som. Sľubujem sama sebe že viac nebudem čakať na nikoho kto bude so mnou cvičiť, učiť sa, baviť sa... . Mám perfektného priateľa a som s ním šťastná. No stále počúvam že je škaredý, nudný, chudobný. Nikto nevidí že je verný, váži si ma a miluje ma... Baby okamžite zmente svoj život lebo toto veľmi zle dopadne.Ale ako som si už stihla všimnúť zamýšľať sa nad svojím životom je staromódne radšej si treba ísť niečo dať do nosa :) ... Konečne som pochopila že ja som normálna a zvládnem všetko aj sama a ostatné sú len moderné

ewelin2828

tak si sa pochválila, aká si dobrá žienka, gratulujem ;)
ale nechápem čo riešiš ostatných, ži a nechaj ziť ;)
áno je veľa takých žien, ktoré si opísala, ale je to ich vec, že sa správajú tak, ako sa správajú...ty píšeš, že si šťastná, to je hlavné a druhé ženy ťa fakt nemusia trápiť :)

lombardo1981

Mňa skôr napadlo: Blahoželám. Patríš medzi normálne ženy, keďže máš potrebu riešiť iné ženy.