Sibnuta kolegyna

Príspevok v téme: Sibnuta kolegyna
melissa 357

Ahojte, pracujem vo velkoobchode s oblecenim, kde nas je 7 zien. Jedna z nejakeho dovodu si na mna zasadla a cely cas ma len sleduje co robim, caka na kazdu chybicku, ktoru spravim, aby ma mohla ohovarat a spinit pred veducim, co aj mimochodom robi. Stale ma ohovovara pred kolegynami. Mne to tak pripada, ze je nervovo chora a stale potrebuje nejaku obet, aby sa mohla na nej odbavit. No mna to moze stat miesto. Rozpravala som aj s veducim, a ten nepovedal nic, akokeby sa to v obchode ani nedialo. Som vystresovana, bojim sa urobit, co i len najmansiu chybu, lebo sa to okamzite obrati proti mne. Zatial co, ked ona robvi chyby, tak je to ok.. Ako by ste to resili? Dakujem.

mam56

Aj ty sleduj ju a donášaj tiež na ňu a tvár sa tak, že je ti to úplne prirodzené a že to považuješ dokonca za svoju povinnosť.
Keď nebude robiť nič, len pozerať na teba, tak povedz šéfovi, že celé dni len sedí a pozerá na teba, kedy spravíš chybu.
Hovor mu to každý deň.
A keď začne niečo robiť, tak ju vždy jedným okom sleduj a akonáhle spraví chybu, tak to povedz šéfovi.
A keď nespraví žiadnu chybu, tak si niečo vymysli.
Kvapka ku kvapke a bude more aneb šibnutý šéf:-)

laura36

a neboj sa pouzivat na jej adresu aj vulgarizmy, na take chudery totiz pekne a vyberane slova a sposoby nezaberaju, nahucat, hnusno nadat, ze jej rozbijes papulu, ona nie je tvoja nadriadena predsa... /aj ked v skustocnosti to nerobis, ale naozaj niekedy to treba/, uvidis, ako sklapne a ked by bonzovala veducemu, vsetko popriet, ze na tebe sedi a vymysla si, ze si jej nikdy nenadala, ze to nie je tvoj sty a pod. Na zmije musis byt zmija aj ty, naozaj, ja som sa to tiez musela rokmi naucit a nie takym ustupovat.

laura36

Mellisa, nemaj zlutovanie s nou, ak budu baby rozumne, pojdu na tvoju stranu, skus sa s nimi zblizit, ak su tam dlhsie, ze ci si to vsimli, ako sa k tebe chova, ci to jej u nej zvykom si hladat vzdy obet...Ak to neskusis, ona ti pokoj neda a neudrzis sa tam dlho, znici ta, o to jej ide a ty si citliva osobka a ona to vycitila, takze teraz obrat list a ukaz jej, ze nie si slaba, ako si mysli ona a nahuc na nu osamote, nech si svoje osobne problemy riesi inde ako na tebe, ze ty chodis do prace zarabat, nie jej robit fackovacieho panaka, nech vyhlada psychologa, ak ma probllem, nedaj sa, nech to dopadne ako dopadne, ci tam ostanes, alebo nie, nedaj sa, drzim palce.

Moireal

melissa 357, ved to. Co sa da robit, ozaj asi len sa spojit ako ti radili v tom prvom prispevku.
Ja sa este musim opravit, ten, co dosiahol aby mojho priatela vyhodili, bol Rus. S Poliakom boli tiez patalie ale s Rusom podstatne vacsie.
Takisto sa nad tym pozastavujem, lebo ta praca bola velmi dobre platena ale skratka nemohol stary Rus zniest, ze mlady chlapec ako moj priatel sa tam dostal. Cim lepsie platena praca, tym vacsie intrigy. :(

melissa 357

Moireal, je to strasne nefer, a ja sa niekedy pozastavujem nad tym, ze veduci takych ludi naozaj beru vazne? Preco si to radsej neoveria, ale vyhodia toho nepraveho na zaklade nejakych ohovaracstiev?

Moireal

Take individua sa najdu aj v muzskom kolektive. Ked moj priatel pracoval pre vytaharsku firmu, stale nanho chodil bonzovat jeden Poliak az sa mu nakoniec podarilo ziskat to aby ho vyhodili. A to v tom najnevhodnejsom case...
Vacsinou si vzdy zasadne daky starec alebo starena na mladeho, zavidia a tak ublizuju.
Mam pocit, akoby sa vazne nedalo bojovat proti takymto typom.

melissa 357

Laura dakujem. Aj nad tym som uz rozmyslala, ale co ak sa to obrati proti mne? Co ak nakoniec ona ostane za chuderku, ktoru hanim ja? Doteraz som to nechavala tak a dufala, ze si to niekto vsimne a zastavi ju, ale nic. Ona len caka, co urobim, aby mohla plakat. Je to chuderka, ako si to napisala..

laura36

ziskaj si na svoju stranu ostatne kolegyne a vystvite ju, taketo chuderky sa v kolektivoch casto objavuju, nedaj sa nou vytocit, rob si z nej posmesky, ak bude bonzovat nadriadenemu, chod bonzovat aj ty /hoccico, vymysli na nu aj nepravdy/ nemaj sucit s takymito ludmi. ak budete len vy dve spolu, povedz jej do oci co si o nej myslis aj vulgarne a daj jej najavo, ze na teba nema.