Trojuholnikove vztahy

Príspevok v téme: Trojuholnikove vztahy
lila111

Ahjojte, potrebujem vas nazor...neodsudzujte ma...som zamilovana do muža čo je zadany...ale v čase ked sme si začali som nevedela že ma partnerku....trva to už 9 mesiacov...on s nou začal medzičasom žiť v jednom byte..stale sa vidame..tvrdí mi že ku mne niečo citi, že na mna ma rad, volAME SI, píšeme....spavame spolu....ale nechce sa s nou rozísť

chcem počuť vas nazor prípadne skusenosti...či je šanca aby to s nou skončil...viem čo si myslite že hlupana sekni s tým...robí to jej bude to aj tebe a možno to je pravda...asi som hlupa alebo naivná ale lubim ho....mám s tým seknuť alebo mu dať najavo ja alebo ona? je možne aby chklap citil niečo k nam obom naraz? alebo je s nou spokojný, chce len ju a mna ma ako zabavku? :-(

iny pohlad

a preco by nemohol mat obidve? to je iba vec vychovy a kultury. Keby bol vychovany v inej kulture (mnohozenstvo), bola by tato situacia prirodzena.

lila111

žienky ano, ja som si tym už prešla mna nechal chlap kvoli inej..a viete čo som povedala? nikdy by som to nikomu neurobila....a potom som stretla jeho..šarmantmneho , galantneho muža ktorý ma dostal tým aký je starostlivý, milý, ako sme si sadli ake hodnoty uznava atd...on sa s nou už raz rozišiel ale zasa sa dali dokopy boli spolu 6 rokov...povedal mi že nevie čo k nej citi, že mu bolo všetko luto že ona ho milovala a on to posral...že chcel dat tomu šancu ale stale citi že mu niečo chyba..ale áno keby chcel tak ju už necha...ked som mu povedala že ho lubim, rozhodoval sa čo urobí...nakoniec tu jeho preložili do mesta kde žije on z práce a začala byvat u neho..povedali sme si x krat že je koniec, ja nedokážem takto fungovať lebo mi je jej luto..sama som si tým prešla...a citim sa ako svina...napriek tomu že sme si to 100 krat povedali znova sme sa stretli....raz len nahodou po cca mesiaci aj niečo.šli sme sa prejsť a nezabudnem na ten večer..hodinu sme sa na seba len divali, hladkal ma po tvári, objal ma a len ma silno objimal zrazu som mala pocit že citi niečo podobne ako ja...že sme len my a nie my a ona..:_( som hlupa krava....musim ho dostat zo srdca lebo sa len budem trápiť..

uhm

ked sme si začali som nevedela že ma partnerku....trva to už 9 mesiacov...on s nou začal medzičasom žiť v jednom byte..stale sa vidame..tvrdí mi že ku mne niečo citi, že na mna ma rad, volAME SI, píšeme....spavame spolu....ale nechce sa s nou rozísť

A na co hladas este odpoved? Ved tu to mas cierne na bielom. On s nou siel byvat v case ked ste uz spolu boli. Vybral si. On si uz teda vybral. Ju. Nie teba. S tebou sa len zabava. Si mu dobra na spestrenie uvolnenie pobavenie sex. Vztah ma s tou s ktorou zije byva.

Leuš397

S priateľkou sa kvôli tebe nerozíde .Kebyže chce spraví to už dávno.
Asi je už s priateľkou dlhší čas a teba berie ako spestrenie vzťahu.Ťažko povedať ja si len myslím,že keby niečo k tebe cíti tak by neostával s priateľkou.Jemu to musí vyhovovať dve ženy doma mu priateľka poupratuje,požehlí postará sa o ňho a ona ma za odmenu to,že on má inú.Je mi jej ľúto.Ale teba chápem.Zaľúbila si sa a srdcu nerozkážeš. Len aby si aj ty nebola raz na mieste jeho terajšej priateľky.

[zruseny37]

Nedávaj mu na výber. To už dávno mal. Ak by vás mal naozaj rád, tak by vás netrápil. Podvádza ju, podvádzal by aj teba... Nie je zrelý na vzťah vo dvojici.

Delete 2

Ja by som skôr skúsil tú prvú časť na tvojom mieste aj keď. O šťastie treba bojovať a nikdy nevieš čo ti môže priniesť takáto skúsenosť. Všetko je možné alebo respektíve nič nie je nemožné. Riaď sa srdiečkom ♥