Trojuholnikove vztahy

Príspevok v téme: Trojuholnikove vztahy
lila111

Ahjojte, potrebujem vas nazor...neodsudzujte ma...som zamilovana do muža čo je zadany...ale v čase ked sme si začali som nevedela že ma partnerku....trva to už 9 mesiacov...on s nou začal medzičasom žiť v jednom byte..stale sa vidame..tvrdí mi že ku mne niečo citi, že na mna ma rad, volAME SI, píšeme....spavame spolu....ale nechce sa s nou rozísť

chcem počuť vas nazor prípadne skusenosti...či je šanca aby to s nou skončil...viem čo si myslite že hlupana sekni s tým...robí to jej bude to aj tebe a možno to je pravda...asi som hlupa alebo naivná ale lubim ho....mám s tým seknuť alebo mu dať najavo ja alebo ona? je možne aby chklap citil niečo k nam obom naraz? alebo je s nou spokojný, chce len ju a mna ma ako zabavku? :-(

vebe

Neodsudzujem, lebo viem ze srdce je niekedy silnejsie ako rozum. Ale toto nie je uz len o tebe, ty mas aj dieta, takze si nielen zena ale aj matka. Daj si pozor aby si neotehotnela, lebo by zrazu mohlo byt po srdci a zostal by uz len rozum a tebe dalsie dieta. Zivot je niekedy taky

spring

dobre to vies sama co by bolo najlepsie, ale stale by si chcela pocut, ze niekomu sa stalo to iste a on ju opustil a zili spolu stastne az do smrti ..
spytaj sa uprimne samej seba, ze keby aj opustil tu svoju priatelku a dali by ste sa dokopy.. nebala by si sa, ze to bude robit tebe? budes sa zasa len trapit a nikdy nebudes stastna - len bez neho - tak sa vzchop a najdi si chlapa co si ta bude vazit a bude ta lubit - nie takehoto klamara ..fuj, hnusia sa mi taki chlapi..

iny pohlad

odsudzuju len ti, co to neprezili. Ti co to prezili (prezivaju), chapu. Drzim vam palce, nech to dobre dopadne, nech trpi co najmenej ludi okolo...a samozrejme hlavne ty :)

lila111

iny pohlad...takže niečo podobne prežívaš?aspon ma neodsudzuješ ako ostatní...asi to treba nechať tak a naozaj sa same ukaže ako to ma byt...

iny pohlad

daj tomu cas...ono sa to vykristalizuje aj same... nie je to idealne spravanie, ale su aj horsie veci na svete. Tiez prezivam nieco podobne a neviem co s tym...

lila111

iny pohlad...ano keby sme inde je to normalne...on je taky že ho to trápi..nechce ju klam,at a mna trapiť...ale robí to..velakrát mi vravel že nemože spávať lebo ma vyčitky...preto som to ja sama chcela skončiť...ale niečo nas k sebe taha...
mam pocit že on aj niečo citi, ale niečo ho brzdí..ja mam z predošleho vztahu dieta preto som sama na seb anahnevana že som sa zaplietla do takehoto "vztahu"...možno sa boji toho..aj ked mi tvrdí že nie...

lila111

mrcina nedám mu vždy...vela krát príde len aby ma videl, vystískal aby sme sa porozpáravali...ked je sam uvarime si večeru a len sa objímame , maximalne bozkávame...aj ked chcel naposledy viac a mnou to lomcovalo nevyspali sme sa spolu....proste sme si povedali že nie a on ma len držal v naručí a uživali sme si jeden druheho...