+1 Thyrolin - nplink.net Mne pomohlo toto.
Priberanie či chudnutie vinou štítnej žľazy?
ahoj, priberanie môže byť príznakom hormonálnej nerovnováhy.
Keď som mala takýto problém, obrátila som sa na endokrinológa doctorpro.pl
ahoj, priberanie môže byť príznakom hormonálnej nerovnováhy.
Keď som mala takýto problém, obrátila som sa na endokrinológa doctorpro.pl
Kde vlastne tie problémy so štítnou žľazou vznikajú? Ono to človek môže nadobudnúť počas života?
Je dôležité si všimnúť, že problémy so štítnou žľazou môžu byť komplexné a vyžadujú lekárske rainbowfriends.io vyšetrenie a diagnózu. Ak máte podozrenie na problémy so štítnou žľazou, odporúča sa konzultovať s lekárom, ktorý môže vykonať potrebné testy a navrhnúť vhodnú liečbu.
áno, boli sme nakoniec na umelom oplodnení na klinike Repromeda. Bolo to najlepšie rozhodnutie, pretože už som bola psychicky fakt v koncoch, že sa nám tak dlho nedarí…
@Hani123 mám to podobne :/ podarilo sa vám to vyriešiť?
ja som kvôli štítnej žľaze nemohla dlho otehotnieť, mala som celkovo hormonálnu nerovnováhu v tele
realne to je, aj moja spolubyvajuca na intraku mala problem so stitnutou a absolutne nevedela nic schudnut, nech sa snazila ako chcela.
Len nemam rada, ked sa niekto, to na prvy pohlad trpi nadvahou hned zacne branit tym, ze on ma problemy so stitnou, on s tym nic nespravi aj keby chcel.
Štítna žľaza je orgán nachádzajúci sa na krku a produkujúci hormóny zodpovedné za reguláciu metabolizmu. Znížená alebo naopak zvýšená tvorba hormónov štítnej žľazy môže spôsobiť neprirodzené zmeny hmotnosti.