Cestovná lekárnička

Táto diskusia patrí k článku: Cestovná lekárnička
Cestovná lekárnička

Súčasťou batožiny každého cestovateľa by rozhodne mala byť aj lekárnička. O jej zložení rozhoduje viacero faktorov: cieľ cesty, spôsob ubytovania a stravovania, ale aj to, či cestujeme sami, s deťmi, prípadne staršími ľuďmi, či sme alergici.

Lindul

u nás niečo proti bolesti (paralen), nádche(nasivin + sterimar), alergii(fenistil),zapareninam(bepanthen care), hnacke(enterol)

cestovatel777

stale mame zo sebou lieky od bolesti a bepanthen care mast - ostatne nepotrebujeme, aspon zatial sme si s tymto vystacili:)

747_Robo_747

v našej cestovnej lekárničke máme vždy zbalené všetko popísané, ale aj prípravok na problémy s trávením a hnačkovaním...najviac nám zaberá enterol tak ho balíme všade a je vhodný ako pre deti tak pre dospelákov

1Sima

Ja keď idem na dovolenku vždy som pripravená takmer na každú situáciu. Vždy mám pribalené lieky od bolesti, od horúčky, od hnačky. Proste tie najbežnejšie veci čo sa nám môžu prihodiť. Väčšinou kupujem aj repelenty. Vždy ma doplnenie lekárničky čo to stojí. Ale aj chcem ušetriť nejaké to € použijem kupón: -odkaz odstránený-

gastanko2016

keďže mám malého syna, tak určite nesmie chýbať nurofen, fenistil kvapky, kulíšek pri hnačke a bepanthen care na zapareniny. My si pribalíme nejaké lieky od bolesti a proti alergii, leukoplasty a dezinfekciu.

Standa

vždy je potrebné si zbaliť niečo na trávenie, niečo na alergiu a hlavne všestranný zalve krémik na drobné poranenia