Ako oddialit menzes?

Jaqueline

Mne citróny nepomáhajú (ani niekoľko naraz) ani červené víno (aby prišla skôr), jedine čo som si všimla, ak pijem vodu s jablčným octom (polievkovú lyžicu do 2dcl) každé ráno tak pár dní pred očakávanou m musím prestať piť, lebo mi menštruácia nepríde. Skús to takto. Ja pijem vodu s jablčným octom už rok a naozaj ak nevysadím to pitie, tak sa jej neviem dočkať. Ale každé telo je iné, každému niečo iné zaberá. V poprípade smer gynekológ, ale kvôli tomu,že si hosť na svadbe určite by som tabletky neriešila.

liberta25

skus tie citrony, grepy. ja mavam dost nepravidelny menzes, takze tazko povedat, ci zrovna toto mi menzes oddialilo. v kazdom pripade maj radsej pri sebe lieky na bolest, vyhybaj sa cervenemu vinu.

uhm

Liberta. Mavam dost silny menzes, krce, bolesti. Inokedy mi to nevadi ale pocas svadby sa chcem radsej bavit nez mat krce a chodit sa stale prebalovat

00000 to cervene vino mam uz odskusane, ze mi pusta skor menzes. Aspon na mna to zabera

00000

A ak by si to chcela privolat tak tepla sprcha, sport, cervene vinko a teply caj :-) proste teplo :-)

Ale celkovo by som to asi nechala na prirodzenu cestu. Priroda vie co robi, netreba skusat a pokusat. Ja dakujem za kazdy menzes ktory dostanem, po 4 mesacnej diete sa mi menzes neobjavil, tak odvtedy radsej nepokusam a nechavam tomu volny priebeh.

liberta25

tiez som pocula, ze treba jest citrusove plody, ale to je skor rada, jedna babka povedala. ale ved skus. stres je dobry dobry oddialovac. a ak sa nepodari, tak su predsa tampony a nebudes ani prva ani jedina.

Mu1tiLevel

vies co, kebyze sa nejaky chlap /idealne tvoj partne/ do teba vystrieka a otehotnies, tak by si to oddialila na nejaku dobu. VELA STASTIA!