Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Traja v láske?

Príspevok v téme: Traja v láske?
evileye

Čaute :) už nejaký čas som v kontakte s kamarátkou dlhú dobu poznám ju už pár rokov.no nikdy sme nemali voči sebe vzťah aký máme teraz,v podstate je zadaná,už 4 rok mojím kamarátom,no bohužiaľ ho už nemá rada .. neľúbi ho a nechce byť s ním,ale na druhej strane mu nechce ublížiť...takto aspoň nevedome no nič inej jej nezostáva keď chce svoj čas tráviť so mnou,aj to nebývame dlho vonku,nieje to možné skrz jej práce a vzťahu...popravde ? Ľúbim ju vytvorili sme si lásku za 2 mesiace tajného stretávania,aj ona mňa..stane sa aj taká situácia že ideme všetci von aj jej frajer ale už je to dosť podozrivé...ako na seba pozeráme ako je stále len pri mne,ako venuje zrak len mne ale problém je v tom že nejak nechce sa s ním rozísť a ja stále nechápem prečo.............frustruje ma to a znepríjemnuje život ked si uvedomím že tam je medzi nami ešte on...nechce mu dať kopačky aby ho to neranilo lenže ked sa toto dozvie tak ho to zlomí celkom ja nemôžem za to a ani ona že sme sa do seba zalúbili aj ked je to kamarát no ide o moje štastie nie ? nebabí ma to tajiť,nikam nemôžme žiadny bar žiadne mesto chodíme len na prechádzky kde nieje možné niekoho stretnúť a doslova ma to láme a myslím že aj ju,neviem čo mám robiť už nechcem takto ďalej čakať a byť len náhrada milenec vlastne ten na striedačke ......