Absces slinnej žľazy

dida1

Ja sa s príušnou slinnou žľazou trápim viac ako 30 rokov. Lekári mi nevedeli pomôcť, pretože sa málokedy/vôbec s takýmto problémom stretnú. Viem, že najdôležitejšia je prevencia, t.j. angíny, chrípky treba vyležať. Užiť antibiotiká. Nenosiť si v sebe žiadny zápal.
Chrániť sa pred veľkým chladom vonku, prievanom. Nikdy som nemala kamienok, o ústnu dutinu sa starám, napriek tomu mám taký dlhý čas opuchy spojené s bolesťou. Je to nepríjemné, ale pokiaľ ste mladí, naozaj nepodceňujte prevenciu v chránení svojho organizmu. Taktiež je dôležitá tvorba slín, pitie vody.

Riso111

Ak ti to pomoze tak ja som bol v ba u svatej alzbety.kamene mi vybrali az na jeden ten bol daleko ale bez tak fungujem normalne.teraz to mam na pravej strane.zatial jem takmer normalne.treba ist do ba tam ti pomozu

Anaj 2

Chodim s opuchom lica uz rok a dva mesiace po lekaroch.Su zo mna nestastny nevedia co somnou robit.mam upchatu slinnu zlazu 5mm hrckou,bolesti v klbu priuchu ,do hlavy a v lici,nemozu mi ju vyoperovat lebo je malicka vraj,takze budem trpiet bolestami,chodit opuchnuta co to riadne vidno,a ine riesenie neexistuje.bola som uz krcny,dermatolog vsetko poriadku,teraz idem na hlavu neurolog, MG,a dalej uz sa neodvazim pytat som nestastna ze tolko musi clovek behat po lekaroch a nakoniec vam povedia ze nevedia co z vami maju robit,po roku to je dost dlha doba.