Bezpečné opaľovanie

Táto diskusia patrí k článku: Bezpečné opaľovanie
Bezpečné opaľovanie

Sezóna opaľovania sa začala. To zistíte aj pri návšteve hocijakej predajne s drogériovým tovarom. Vzorne vystavené na nás číhajú väčšie a menšie flaštičky, olejčeky a spreje určené na ochranu tela, či vlasov pred slnkom, krémy pred opaľovaním a telové mlieka po opaľovaní; všetky nesúce nápisy s rôznymi číslami...

Seerenada

Treba pochopiť že opaľovanie je od princípu hlúposť..vylučovanie melanínu po opálení je záchranný mechanizmus úbohej kože, ktorá je opekaná UV žiarením.
Ak teda prípravok na opaľovanie tak jednoznačne niečo ľahké..ideálne fluid, ktorý môže ísť aj na tvár -nemastný, ktorý predchádza alergiám na slnko. Ja kupujem iba annemarie börlind fluid proti slnenčným alergiám. Na bioskin.sk kde vždy dostanem darček a vzorky ..milujem ich vzorky :DDD

101Zaanka

Netreba to preháňať a potom je všetko ok! A hlavne nie je dobré kombinovať solárium s prírodným slnkom - to je totálne smrť!

makarska2

bezpecne opalovanie s bezpecnym opalovacim kremom bezpecnym casom opalovania a bezpecnym pitnym rezimom :) swiss sunprotect + 2 l vody za dve hodiny :)