Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chudnutie a strava

Príspevok v téme: Chudnutie a strava
ninirose

Mam 16 r, 170 cm a 52 kg. Trapia ma male mnozstvo tuku na vnut.stehnach a hrube lytka. Mam v plane zahrnut ako pohyb len chodzu po schodoch. Ziadne sladke veci, biele pecivo, ale nijake rapidne obmedzovanie v jedle. Posledne jedlo o 18-19-tej. Je to fajn? Nechcem sa tyrat sportom, na ten nemam cas. Len ma trapi to co mam jest. Je fajn nejake celozrnne pecivo s pomazankou a taketo veci? Su potraviny ktore by som mala uplne vylucit? Za 2 mesiace (cez letne prazdniny) chcem schudnut aspon 5 kg. A hlavne ten tuk zo stehien znicit. Poradte mi ludia zlati, dakujem:-)

[zruseny37]

Si chudá, nerieš hlúposti, lebo ak sa začneš riadiť náhodnými radami, môže byť výsledok opačný, než by si chcela. Ak budeš cvičiť lýtka, tak sa ti zväčšia svaly na nich a budú ešte hrubšie, čiže z tohto hľadiska cvičenie zamerané na lýtka neodporúčam. Zeleninou a ovocím nikdy nič nepokazíš, ak budeš mať kedykoľvek chuť. Neprejedaj sa, nehladuj a ak ťa zaujíma zdravý životný štýl, tak sa začni postupne vzdelávať z nejakej odbornej literatúry. Odo mňa takáto rada... Ak je nevyhovujúca, majú tu priestor aj ostatní. ;-)