Mam 16 r, 170 cm a 52 kg. Trapia ma male mnozstvo tuku na vnut.stehnach a hrube lytka. Mam v plane zahrnut ako pohyb len chodzu po schodoch. Ziadne sladke veci, biele pecivo, ale nijake rapidne obmedzovanie v jedle. Posledne jedlo o 18-19-tej. Je to fajn? Nechcem sa tyrat sportom, na ten nemam cas. Len ma trapi to co mam jest. Je fajn nejake celozrnne pecivo s pomazankou a taketo veci? Su potraviny ktore by som mala uplne vylucit? Za 2 mesiace (cez letne prazdniny) chcem schudnut aspon 5 kg. A hlavne ten tuk zo stehien znicit. Poradte mi ludia zlati, dakujem:-)
Chudnutie a strava
Si chudá, nerieš hlúposti, lebo ak sa začneš riadiť náhodnými radami, môže byť výsledok opačný, než by si chcela. Ak budeš cvičiť lýtka, tak sa ti zväčšia svaly na nich a budú ešte hrubšie, čiže z tohto hľadiska cvičenie zamerané na lýtka neodporúčam. Zeleninou a ovocím nikdy nič nepokazíš, ak budeš mať kedykoľvek chuť. Neprejedaj sa, nehladuj a ak ťa zaujíma zdravý životný štýl, tak sa začni postupne vzdelávať z nejakej odbornej literatúry. Odo mňa takáto rada... Ak je nevyhovujúca, majú tu priestor aj ostatní. ;-)