Ahojte.
Mam 16 r.a som v podstate normalne fungujuci clovek. Doma sa citim bezpecne, ale akonahle mam niekam ist hned sa citim "vyvedena z miery". Nerobi mi problem ist nakupovat, alebo ist do nakupneho centra s nejakou osobou, ale chodit medzi ludi samostatne je pre mna stresujuce a negativne. Komunikacia s ludmi je pre mna individualna, ked mam fajn naladu dokazem sa spravat a rozpravat s ludmi v pohode, ale celkovo mam vacsinou blbu naladu a nedokazem zdielat s druhymi radost, smiat sa, byt uvolnena. Nedokazem sa pozdravit cudzim ludom napr.soferovi v MHD, lebo tusim ze sa mi nepozdravi. Som dost naladova, dost ma to mrzi, som celkovo negativny clovek, ufrflana, uhundrana, dost zle sa spravam k ludom ktorych mam rada, potom ma to ale sialene mrzi. Nedokazem mat furt usmev na tvari, je na mne doslova vidno odstup a nedoveru. Nemam kamaratky, iba par ludi s ktorymi sa porozpravam. Mam odstup k opacnemu pohlaviu a desi ma predstava ze by som s niekym mala chodit. Som uzavreta, zboznujem samotu, mam svoj vlastny svet, ale trapi ma ze sa k ludom aj nevedomky spravam nepriatelsky, ze som taka naladova a ze ani nedokazem predstierat ze je fajn a ze sa mam v pohode, plus fakt ma desia tie klasicke veci ako suvisle rozhovory, spoznavanie novych ludi, spolocenske akcie atd..
dakujem za rady, prip.za vase pribehy! Dakujem
Fobie z beznych veci
Skús ipcko.sk