Čaute. Mám od marca 2015 priateľku. Je medzi nami vekový rozdiel 7 rokov. Je veľmi pekná, má super postavu, je inteligentná, študuje VŠ, šikovná, pracovitá - navarí, napečie, poupratuje, brigáduje. Problém je v tom, že ja som jej prvý vzťah. To je ok, ale vidím na nej, že odmieta sex, pravdepodobne je panna. Pár krát sme spali veľa seba, ja som sa snažil aj o niečo viac, ale videl som na nej, že má zo mňa stzrach a nechce sex. Mne to prekáža, je to fakt suepr dievča, ale sex je vo vzťahu veľmi dôležitý a chýba mi to. Stojí ma to veľa námahy, aby som sa ovládol, keĎ som s ňou a ja vidím, že ona nechce.
Rozišli by ste s takým priateľom/priateľkou? Vďaka za rady.
Priateľka odmieta sex
...a nie, nerozišla by som sa. Riešením je rozhovor.
Nefunguje vám komunikácia, ak ani po 3 mesiacoch vo vzťahu nevieš, či je alebo nie je panna, a ani nevieš, prečo nechce sex.
Po troch mesiacoch chces mat sex? Nie kazdy hned nalezie do postele a snazi sa partnera poznat najskor dokladne skor nez ide do riskantnej zalezitosti ako sex.
Sorry ale mam dojem, ze pre nu by to bolo najlepsie keby sa rozidete podla toho co pises. Mas ju rad ci vidis iba jej prednosti? Ak niekoho mas fakt rad tak dokazes pockat a neriesis taketo vtakoviny na nete...
A to ťa nenapadlo, že už nemusí byť panna? A strach má z úplne iného dôvodu?
Ak ti záleží len na jednom a nemáš chuť to nejako riešiť pokecom, tak si jednoducho nájdi inú.
Ešte mohla prežiť v minulosti nejakú traumu....
Treba si to vydiskutovať ale opatrne.
To take nieco je pre teba rozhodujuce po trojmesacnom vztahu? Ked je panna tak nechce aby to bol len tak niekto a ja ju obdivujem. Ak nevies si s nou o tom pokecat a akceptovat ak chce pockat tak si tu uzasnu zenu nezasluzis.
Nechápem, čo ženy vdiia na panenstve a dávajú im veľký dôraz. Ja som mal viac ako 10 partneriek a ani jedna sos exom problém nemala.
pokecala by som s nou, ci je panna. panenstvo sa straca len raz za zivot, ak to dokazes vobec pochopit.